Eurovision 2021: Στην Αθήνα ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου για να συναντήσει τη Φουρέιρα (pics)

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να κυκλοφορήσουν τα νέα περί πρώτης επίσημης προσέγγισης από πλευράς του ΡΙΚ προς στη Panik Records και την Ελένη Φουρέιρα, με σκοπό τη Eurovision 2021, και υπάρχουν ήδη τα πρώτα δείγματα που μας κάνουν ακόμα πιο αισιόδοξους για το τελικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.tvnea.com, την εβδομάδα που μας έρχεται αναμένεται να γίνει η πρώτη συνάντηση μεταξύ των υπεύθυνων της Panik Records και της Ελένης Φουρέιρα με τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα σε ένα ταξίδι-αστραπή από τη Σουηδία όπου διαμένει μόνιμα. Σκοπός της συνάντησης αυτής θα είναι να γίνουν κάποιες πρώτες συζητήσεις σχετικά με τα υποψήφια τραγούδια που ενδεχομένως να έχει ήδη ετοιμάσει ο επιτυχημένος συνθέτης. Άλλωστε, η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, μία μόλις ημέρα μετά την είδηση για τη Eurovision 2021, ανέβασε σε story της στο instagram μία φωτογραφία από το studio. Ίσως να ηχογραφεί ήδη κάποιο υλικό που να έχει στείλει ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου…

Ας μη ξεχνάμε ότι ο Άλεξ, πέρα από συνθέτης μεγάλων ελληνικών επιτυχιών, έχει συνθέσει και το “Fuego” καθώς και το “Replay” με την Tamta για το 2019 ενώ νωρίτερα έχει γράψει και το “La La Love” για την Ήβη Αδάμου το 2012. Τρεις πολύ δημοφιλείς Κυπριακές συμμετοχές που σηματοδοτούν μια άψογη συνεργασία μεταξύ του ιδίου και του Κυπριακού καναλιού.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η θέση ωστόσο του ΡΙΚ είναι να μην σχολιάζει δημοσιογραφικά ρεπορτάζ και πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία της Κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision 2021. Οποιαδήποτε συμφωνία στην επιλογή του εκπροσώπου θα γίνει στη βάση της απόφασης του ΔΣ του ΡΙΚ για γνωστό όνομα και εφόσον βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι και υπάρξει ολοκληρωμένη πρόταση από τους ενδιαφερόμενους. Οπότε όλα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: ogaegreece.com