Eurovision 2021: Όλα όσα είπε η Στεφανία για τη συμμετοχή της (vid)

Στη πανέμορφη Χαλκιδική βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Stefania, η νεαρή τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2021 και που αρχικά είχε επιλεγεί από την ΕΡΤ για τον φετινό διαγωνισμό που δυστυχώς ακυρώθηκε.

Η όμορφη και ταλαντούχα ομογενής από την Ολλανδία, μίλησε στη camera του OGAE Greece και στον Κώστα Πολυσόπουλο για το πως περνάει τον χρόνο της στη χώρα μας, λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στην Ολλανδία και στους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Ιδιαίτερα ευδιάθετη και όπως κάθε φορά πολύ γλυκιά, η Stefania μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και τις ομορφιές της, που συνεχώς την εκπλήσσουν. Το μπλε της θάλασσας, η Θάσος αλλά και το πατρικό της στο Σοφικό Έβρου – όπου ζουν και οι παππούδες της – έχουν μια σίγουρη θέση στη καρδιά της. Με χιούμορ, σχολίασε το υπερβολικά ζεστό καιρό της χώρας ενώ για ακόμη μία φορά δεν παρέλειψε να δηλώσει ερωτευμένη με την ελληνική κουζίνα.

Η ίδια, μιλώντας για τη τελευταία της δισκογραφική δουλειά, το single «Friday», δήλωσε πως ένιωσε πολύ χαρούμενη αλλά ταυτόχρονα πολύ σοκαρισμένη όταν το άκουσε για πρώτη φορά σε ελληνικό ραδιόφωνο, στην Ορεστιάδα, ενώ έπινε τον καφέ της με τη παρέα της. Μάλιστα, για να βεβαιωθεί ότι δεν ονειρεύεται, ρώτησε τη μητέρα της για το αν όντως είναι το τραγούδι της αυτό που παίζει και όχι κάποιο άλλο!

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: ogaegreece.com