Φαίη Ξυλά: «Η συνεργασία μου με τον Κιμούλη ήταν η χειρότερη»

Το μήνυμα της Φαίης Ξυλά για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη - «Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου, ήταν ψυχοφθόρα»

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» μίλησε η γνωστή ηθοποιός Φαίη Ξυλά το πρωί της Τετάρτης 27/1 και ερωτήθηκε για τη δική της εμπειρία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη στο θέατρο.

Στον απόηχο της τηλεοπτικής καταγγελίας της Ζέτας Δούκα και της ανάρτησης της Κατερίνας Γερονικολού, με τις δύο ηθοποιούς να αναφέρουν την άσκηση λεκτικής και ψυχολογικής βίας από τον Κιμούλη, η Φαίη Ξυλά τοποθετήθηκε μιλώντας για «δύσκολη συνεργασία».

«Δεν είχαμε καμία επαφή»

«Ήταν από τις πιο δύσκολες ίσως και η χειρότερη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη, όμως, έβαλα τα όριά μου. Διεκπαιρώθηκε η συνεργασία πάρα πολύ δύσκολα χωρίς να μιλάμε καν μεταξύ μας, καμία επαφή. Ήταν ψυχοφθόρα. Δεν είναι ευχάριστες αυτού του είδους οι συνεργασίες. Εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Όλα αυτά που περιγράφει η Ζέτα Δούκα είναι καταδικαστέα», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Ξυλά. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν σε δύο θεατρικές παραστάσεις: «Θεσμοφοριάζουσες» και «Δον Ζουάν, η επιστροφή».

Υπενθυμίζεται πως η Ζέτα Δούκα μίλησε ανοιχτά για την λεκτική, σωματική και κυρίως ψυχολογική βία που υπέστη από τον σκηνοθέτη και στη συνέχεια η Κατερίνα Γερονικολού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού τάχθηκαν στο πλευρό της.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Κιμούλης

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης, έκανε μήνυση στην ηθοποιό για συκοφαντία και το βράδυ της Τρίτης μίλησε στο τηλεοπτικό δελτίο του Mega αρνούμενος τις κατηγορίες της Ζέτας Δούκα. Μάλιστα, έκανε λόγο για “μόδα” καταγγελιών με αφορμή την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM