Φιλιππίδης-Χαϊκάλης: Όταν θεωρούσαν πλάκα τη σεξουαλική παρενόχληση

Ένα υποτιθέμενα αστείο βίντεο για τη σεξουαλική παρενόχληση από τότε που συνεργαζόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον Παύλο Χαϊκάλη φαίνεται πως προκάλεσε «τσουνάμι» αντιδράσεων.

Της Δέσποινας Τσίρου

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης δημιούργησαν ένα «καυστικό» βίντεο για τις κατηγορίες σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που έρχονται στην επιφάνεια μετά από χρόνια. Θεωρώντας αστείο να εξευτελίζουν τα θύματα που έχουν δεχθεί τέτοιου είδους παρενόχληση, έφτιαξαν ένα βίντεο που δείχνει τον Παύλο Χαϊκάλη να δέχεται φιλιά από τον Πέτρο Φιλιππίδη, δηλώνοντας πως δέχεται σεξουαλική παρενόχληση.

Και μπορεί το βίντεο να μην είναι πρόσφατο, ωστόσο δείχνει μια βαθύτερη εικόνα για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν κάποιοι επιφανείς άνθρωποι τα μείζονα θέματα.

Κάποια στιγμή αυτή η πλάκα πρέπει να τελειώσει, γιατί πολύ απλά δεν είναι πλάκα. Ούτε το να γελοιοποιούμε σοβαρές καταστάσεις, τις κάνει πιο εύπεπτες ή λιγότερο κατακριτέες. Μάλλον κανείς από τους δύο δεν προθυμοποιήθηκε να μπει στη θέση των θυμάτων, που για χρόνια από φόβο ή ενοχές απέκρυπταν ένα γεγονός τόσο σημαντικό.

 

 

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Υπέροχα Πλάσματα (@yperoxa.plasmata)

 

Με μια τέτοια κίνηση αμφισβητούν και υποβαθμίζουν ζητήματα που μας αφορούν όλους, πόσο μάλλον τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε τα όρια της πλάκας κάποια στιγμή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα