Φιλιππίδης: Τέλος η συνεργασία του με το θέατρο Μουσούρη

Οριστικό τέλος έλαβε η πολυετής συνεργασία που είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης με το θέατρο Μουσούρη.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό», η συνεργασία που είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης με το θέατρο Μουσούρη διακόπτεται, έπειτα από τις συνεχόμενες καταγγελίες.

«Όπως όλα δείχνουν, έχουμε τέλος εποχής του Πέτρου Φιλιππίδη από το θέατρο Μουσούρη. Δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία του με το γνωστό παραγωγό Κάρολο Παυλάκη. Ήταν πολύχρονη αυτή η συνεργασία. Όταν θα ξανανοίξουν τα θέατρα, αυτή η συνεργασία δε θα συνεχιστεί», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Τέλος και από το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης απομακρύνεται και από την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», όπου πρωταγωνιστεί.

Οι τελευταίες επίσημες πληροφορίες, μετά και τη βραχεία νοσηλεία του κωμικού ηθοποιού, έρχονται από τον τηλεοπτικό σταθμό και επιβεβαιώνουν τις φήμες της αποχώρησής του από τη σειρά.

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Ωστόσο, λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ.

Επίσης, σταμάτησε η προβολή τηλεοπτικού σποτ γνωστής εταιρείας στην οποία και πρωταγωνιστούσε.

πηγή: womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM