Κομνηνού κατά Λιγνάδη: «Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί στην ιστορία»

Ξέσπασε η Φιλαρέτη Κομνηνού κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

μετά τις καταγγελίες εις βάρος του για βιασμό κατά συρροή

Η γνωστή ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού, που φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά «Αγγελική», δεν μάσησε τα λόγια της για τον Δημήτρη Λιγνάδη και για όσα κατηγορείται.

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει τον Δημήτρη Λιγνάδη με χειροπέδες και έγραψε:

«Έπαιξε ρόλους στο αρχαίο δράμα, γνώριζε τι θα πει Ύβρις: "Όταν κάποιος υπερεκτιμώντας τη δύναμή του συμπεριφερόταν με βίαιο και αλαζονικό τρόπο διέπραττε ύβριν, παραβίαζε την ηθική τάξη και προκαλούσε την πτώση του".

Υ.Γ. Αν φαντάζεται για τον εαυτό του ότι θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως "καταραμένος καλλιτέχνης", πλανάται πλάνην οικτρά. Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί».

 

H απάντηση στην Κοραλία Καράντη

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Φιλαρέτη Κομνηνού παίρνει θέση σχετικά με όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πριν από μερικές μέρες είχε πάρει θέση ενάντια στην Κοραλία Καράντη, έπειτα από τα ρατσιστικά της σχόλια στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Πιο συγκεκριμένα, η Κοραλία Καράντη είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες: 

«Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή. Bullying μπορεί να σου κάνει και ο φοροτεχνικός σου, επειδή εξαρτάσαι από αυτόν. Bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του. Έρχεται σε σένα και θέλει, σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία».

Προφανώς με αφορμή αυτά τα σχόλια η Φιλαρέτη Κομνηνού έδωσε τη δική της απάντηση με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας πως θα πρέπει να ψάξουμε αλλού για bullying.

«Εμένα πάντως κάθε φορά που μου καθαρίζει τα τζάμια στο αυτοκίνητο το παιδί από το Μπαγκλαντές και με αποκαλεί "γεια σου, φίλη μου", η ψυχή μου γαληνεύει... Ψάξτε αλλού για bullying...» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM