Λιγνάδης: «Με κακοποίησε στην Επίδαυρο σε ηλικία 17 ετών»

Μια ακόμη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς ένας νεαρός δηλώνει πως ο Δημήτρης Λιγνάδης τον κακοποίησε στην Επίδαυρο σε ηλικία 17 ετών

Πιο συγκεκριμένα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, παρουσιάστηκε μία καταγγελία, κατά την οποία ο Δημήτρης Λιγνάδης κακοποίησε στην Επίδαυρο ένα αγόρι 17 ετών.

Ο άνδρας που πλέον είναι 23 ετών, αποκάλυψε πως στις αρχές του 2016 είχε βρεθεί μαζί με τον δημοφιλή σκηνοθέτη και ηθοποιό στην Επίδαυρο. Εκεί δέχθηκε μία βίαιη, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, κακοποίηση.

«Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο στην Επίδαυρο. Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και φορούσα μόνο ένα σορτσάκι και το εσώρουχο μου. Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου. Ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ και με κακοποίησε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός, αιγυπτιακής καταγωγής.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι του Mega τόνισαν πως θα είχαν πρόβλημα με το ΕΣΡ, αν ανέφεραν αναλυτικά τι περιγράφει η δικογραφία, καθώς περιλαμβάνει σκληρό περιεχόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM