«Αγγελική»: Ο Μιχάλης μαθαίνει ότι είναι γιος του Αργυρού

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αγγελική», καθώς ο Μιχάλης θα μάθει πως είναι γιος του Αργυρού

Αν πιστεύατε πως οι ανατροπές θα έρθουν μόνο από τον Δημήτρη, κάνατε λάθος. Οι εξελίξεις στη σειρά «Αγγελική» θα είναι καθοριστικές, καθώς ο Μιχάλης θα μάθει ότι είναι γιος του Αργυρού και όχι του Θωμά, τον οποίο τόσα χρόνια θεωρούσε πατέρα του.

Η Λένα έχει αρχίσει να έχει μια περίεργη συμπεριφορά, γεγονός που προβληματίζει τον Μιχάλη, ο οποίος θέλει να μάθει τι συμβαίνει. Ο ίδιος έχει υποψιαστεί πως η μητέρα του του κρύβει κάτι, αλλά το μυαλό του δεν πάει σε κάτι τόσο συνταρακτικό για την ίδια του τη ζωή.

Η ένταση ανάμεσα στον Μιχάλη και την οικογένεια των Αργυρών συνεχίζεται, με αποτέλεσμα η Λένα να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η ίδια προσπαθεί να καλύψει όλα όσα νιώθει, αλλά δεν το καταφέρνει και ξεσπάει στην Όλγα, αποκαλύπτοντας το ένοχο μυστικό.

Παρ' όλα αυτά, δέκτης της αποκάλυψης δεν είναι μόνο η Όλγα, αλλά και ο Μιχάλης, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την πόρτα και ακούει τη συζήτηση, πέφτοντας από τα σύννεφα.

Ο Μιχάλης δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει στις φλέβες του ίδιο αίμα με τους Αργυρούς, που τόσο καιρό τούς θεωρούσε καθάρματα.

Η αντίδρασή του αναμένεται ακραία και θα φέρει θύελλα ανατροπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM