«Αγγελική»: Η ζωή του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Το όμορφο παρουσιαστικό και το υποκριτικό ταλέντο του Μιχάλη Λεβεντογιάννη, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αγγελική» ήταν αυτά που κέντρισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Στη δραματική σειρά του Alpha «Αγγελική», ο ρόλος του Μιχάλη Λεβεντογιάννη είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους τηλεθεατές. Ο ηθοποιός παίζει έναν νεαρό άνδρα με αγαθά αισθήματα και με πολλή αγάπη για την πρωταγωνίστρια. Παράλληλα, ο προστατευτικός του χαρακτήρας έχει γοητεύσει τις γυναίκες.

Ο νεαρός ηθοποιός που κρατάει έναν από τους βασικούς ρόλους της σειράς έχει συμμετάσχει και σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά η «Αγγελική» τον έκανε να ξεχωρίσει και το γυναικείο κοινό ν’ ασχοληθεί αρκετά μαζί του.

Ο ίδιος γνωρίζει το μυστικό της πρωταγωνίστριας και προσπαθεί να τη βοηθήσει προκειμένου να βρει τη δικαίωση που ψάχνει χρόνια.

Ποιος είναι όμως ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης στην πραγματικότητα;

Ο 34χρονος ηθοποιός μεγάλωσε στον Βοτανικό με τους γονείς και τον αδελφό του, Δημήτρη, ο οποίος είναι δύο χρόνια μικρότερος.

Σε συνέντευξή του, στο περιοδικό «Omiκron» είχε αποκαλύψει ότι δεν ήταν ιδιαίτερα καλός μαθητής. Έδωσε πανελλήνιες, αλλά αποφάσισε να σπουδάσει....

Διαβάστε περισσότερα στο womensnews.gr

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM