«Άγριες Μέλισσες»: Η απόπειρα αυτοκτονίας που θα συγκλονίσει

Οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό, ενώ τα επόμενα επεισόδια αναμένονται πιο συγκλονιστικά από ποτέ – Μια απόπειρα αυτοκτονίας θα μάς συγκλονίσει και θα ανοίξει έναν φαύλο κύκλο εκδίκησης

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα είναι καταιγιστικές και όλα θα έρθουν «τούμπα»

Ο Νικηφόρος πιάνεται στα χέρια με τον Τάκη και ο τελευταίος παίζει το τελευταίο του χαρτί αποκαλύπτοντας στον Δούκα την αλήθεια για τον εγγονό του. Την ίδια ώρα, ο Θέμελης καταγγέλλει τον Κωνσταντή στην Αστυνομία, ενώ ο Βόσκαρης ρίχνει στα δίχτυα του τη Σοφούλα και αρραβωνιάζονται σοκάροντας όλο το χωριό.

Ο Αλέξης αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να μάθει η Πηνελόπη όλη την αλήθεια για τον πατέρα της. Η Πηνελόπη σοκάρεται μετά τις αποκαλύψεις του εισαγγελέα και η σύγκρουση με την οικογένεια της είναι αναπόφευκτη, καθώς ακόμη μία φορά απογοητεύεται από τα ψέματα τους. Ο Νικηφόρος, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με τον Αλέξη, όταν αποκαλύπτεται ένα ένοχο μυστικό του. Την ίδια στιγμή, η Σοφούλα μετά τη διάλυση του αρραβώνα της από τον Άγγελο, αρχίζει να παγιδεύεται στη γοητεία του Βόσκαρη.

Ο τελευταίος, ακόμη, εκτός από τη Σοφούλα έχει στόχο και την Ελένη, με την οποία έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για το ποιος από τους δύο θα καταφέρει να κλείσει τον άλλο στη φυλακή.

Διαβάστε περισσότερα για όσα έρχονται στο womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM