«Άγριες Μέλισσες»: Η Δόμνα μαθαίνει ότι ο Μελέτης είναι αδελφός της

Όλα ανατρέπονται στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς η Δόμνα μαθαίνει πως ο Μελέτης είναι αδελφός της.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως θα φέρουν κοντά τα δύο αδέλφια, μιας και η Δόμνα θα ανακαλύψει πως ο Μελέτης είναι γιος του πατέρα της, δηλαδή αδελφός της.

Η κατάσταση στη σχέση της Ανέτ και του Μελέτη είναι τεταμένη, κυρίως γιατί ο πατέρας του και πατέρας της Δόμνας, Σωκράτης Θέμελης, δεν φαίνεται να τον αποδέχεται. Αυτό κάνει τα πράγματα δύσκολα στη σχέση μάνας και γιου.

Ωστόσο, ο Μελέτης φαίνεται πως θα βρει έναν σύμμαχο στο πλευρό του, που δεν είναι άλλος από την αδελφή του, Δόμνα.

Αν και η Δόμνα, μαθαίνοντας αυτό το συνταρακτικό γεγονός, σοκάρεται, δεν θα βάλει εμπόδια στη σχέση της με τον αδελφό της.

Όχι μόνο τον αποδέχεται, αλλά δείχνει να θέλει το καλό του. Μάλιστα, μετά την αποκάλυψη του μυστικού, τα δύο αδέλφια κανονίζουν να συναντηθούν. Η εν λόγω συνάντηση θα είναι ιδιαίτερα συγκινητική για το τηλεοπτικό κοινό, καθώς θα ειπωθούν γλυκά λόγια και από τις δύο πλευρές, που τόσα χρόνια ήταν καλά κρυμμένα.

Αξιοσημείωτο είναι πως αν και τα δύο αδέλφια αγνοούσαν την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα της σχέσης τους, είχαν ανέκαθεν μια όμορφη χημεία μεταξύ τους. Τελικά είναι πολύ μεγάλη η δύναμη του αίματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM