«Άγριες Μέλισσες»: Ο Τάκης σχεδιάζει να εξαφανιστεί με τη Δρόσω και τον Σέργιο

Νέες αναταραχές θα σημειωθούν στις «Άγριες Μέλισσες» στα προσεχή επεισόδια, καθώς ο Τάκης μεταβαίνει στο Διαφάνι για να διεκδικήσει τη Δρόσω.

Μπορεί το ειδύλλιο των δύο πρωταγωνιστών στις «Άγριες Μέλισσες» να έληξε άδοξα μετά από χρόνια, ωστόσο ο Τάκης κάνει μια δελεαστική πρόταση στη Δρόσω, προτείνοντας της να φύγουν μια και καλή παίρνοντας μαζί και τον μικρό Σέργιο. Κάτι τέτοιο θα ταράξει τις «Άγριες Μέλισσες», καθώς η Δρόσω βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, γεγονός που οφείλεται στον Κωνσταντή.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Τάκης προκειμένου να πείσει τη Δρόσω να φύγουν μαζί από το χωριό και να κάνουν μια νέα αρχή, της προτείνει να πάρουν και τον μικρό Σέργιο μαζί τους. Η κοπέλα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα, αλλά αντιλαμβάνεται πως αυτή η επιλογή θα πληγώσει όχι μόνο την Ασημίνα για ακόμα μία φορά, αλλά και τον ίδιο της τον γιο.

Από την άλλη, όταν ο Μελέτης ανακαλύπτει στις Άγριες Μέλισσες πως ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με την Δρόσω, εξοργίζεται και οι δεσμοί που τους ενώνουν οδηγούνται σε ρήξη. Ο Κωνσταντής μαθαίνει για την άφιξη του Τάκη στο χωριό, ωστόσο η Δρόσω ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να είναι ξανά με τον Τάκη και πως δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM