Οι πιο αστείες στιγμές της ελληνικής TV – Η χρονιά των reality

Τα reality της ελληνικής τηλεόρασης ήταν εκείνα που μας συντρόφευαν για αρκετούς μήνες και μας προσέφεραν άπειρες στιγμές αβίαστου γέλιου τη φετινή χρονιά – Ποιες ήταν όμως εκείνες που ξεχώρισαν και θα μας μείνουν αξέχαστες;

Φέτος, καλώς ή κακώς, ήταν η χρονιά των reality. Ομολογουμένως, τα περισσότερα ιδιωτικά κανάλια της χώρας τα «έριξαν» στην αρένα της τηλεθέασης, παλεύοντας για την πρωτιά.

Της Φωτεινής Σταμογιώργου

Η αλήθεια είναι πως τα reality shows έχουν ισχυρή παρουσία στην ελληνική τηλεόραση εδώ και είκοσι χρόνια –απ'την αρχή του millenium– και έκτοτε μας έχουν βάλει σε μια ιδιαίτερη πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα όπου άτομα της διπλανής πόρτας εκτίθενται μέσα από το γυαλί της μικρής οθόνης και εμείς παρακολουθούμε τις ζωές τρίτων είτε live είτε μαγνητοσκοπημένες εντός ευφάνταστων αλλά και ακραίων κόνσεπτ.

 

Η φετινή χρονιά βέβαια, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς το ένα reality «ξετρύπωνε» μετά το άλλο. Ο ανταγωνισμός για το ποιο από όλα θα κερδίσει τις καρδιές μας, όπως αντιλαμβάνεστε, ήταν μεγάλος. Και μπορεί πολλοί να γύρισαν την πλάτη τους σ' αυτά και να προτίμησαν άλλου είδους ψυχαγωγία –όπως Netflix ή Cinobo, ωστόσο, τα reality shows φαίνεται πως παγιώνουν τη θέση τους στα σπίτια μας, γιατί ακόμα και αν δεν τα βλέπεις, είναι trend παντού –Instagram, YouTube κ.ο.κ.– και τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο.

palia tileorasi ke mov fotismos

Δείτε μερικές στιγμές που μας έκαναν να γελάσουμε το 2020:

 

  1. «Ώπα, ώπα, ώπα... Ποιος έφαγε την μπανάνα μου;» – Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, Big Brother
  2. GNTM – Το άλμα της Λίας Τσουζντάν στον καταρράκτη με το γάλα
  3. «Πες μου ότι είναι ψεύτικα και εγώ τα ποτίζω...» – Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Big Brother 
  4. «Γεννήθηκα για να είμαι μοντέλο» – Samuel Toci, GNTM
  5. «Ό,τι λες είναι άκυρο... Σταμάτα να μιλάς» Δήμητρα Αλεξανδράκη, My Style Rocks
  6. The Bachelor – Τα κορίτσια έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου και μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές γέλιου
  7. «Ο ναός του Ποσειδώνα είναι μέσα στη θάλασσα;» – Εριέττα, The Bachelor
  8. Το μουσικό ταλέντο στο «The Bachelor» ξεχώρισε και με το παραπάνω
  9. Η εμπειρία της Ραφαέλλας με τον Ε.Τ. – The Bachelor
  10. Η αντίδραση της μεγάλης νικήτριας του Big Brother, Άννας Μαρίας Ψυχαράκη
  11. MasterChef

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM