Η έκπληξη που έκανε τον Βαρθακούρη να «λυγίσει» on air (vid)

Μια απρόσμενη έκπληξη στο αέρα της εκπομπής Dot το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10) έκανε τον Χάρη Βαρθακούρη να «λυγίσει».

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του Big Brother, όμως, δέχθηκε μια ιδιαίτερα όμορφη έκπληξη που τον συγκίνησε.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του, ο Χάρης Βαρθακούρης αντίκρισε ένα σύντομο απόσπασμα όπου η κόρη του, Λιόνα έπαιζε πιάνο. Η μικρή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπαμπά μου, αφιερωμένο σε σένα». Και στη συνέχεια ξεκίνησε να τραγουδά το «Βράδια αξημέρωτα».

«Είμαι τρελά περήφανος για τις κόρες μου»

«Και οι δυο μου οι κόρες, να χτυπήσω ξύλο, έχουν πάρει από τη δική μας πλευρά. Του μουσικού ταλέντου. Είμαι απύθμενα, θεώρατα και τρελά περήφανος για τις κόρες μου» παραδέχθηκε, με υπερηφάνεια, ο Χάρης Βαρθακούρης στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Σε αγαπάω πολύ και θα σε δω στο σπίτι!»

Ωστόσο, την πρώτη έκπληξη διαδέχθηκε και μια δεύτερη. Σε αυτήν, η έτερη κόρη του Χάρη Βαρθακούρη, Μελωδία θέλησε να στείλει και εκείνη το δικό της μήνυμα. «Μπαμπάκα μου! Η Λιόνα σού τραγούδησε και γω θα ζωγραφίσω… Δεν ξέρω αν σου μοιάζει αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω πολύ καλύτερο. Σε αγαπάω πολύ και θα σε δω στο σπίτι! Σε λατρεύω», είπε η μικρή.

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM