Η Καινούργιου: Τους έχουν θεοποιήσει και αυτοί κάνουν αυτά τα τέρατα

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της «Ευτυχείτε» προχώρησε σε απίστευτο ξέσπασμα με αφορμή τα περιστατικά και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων από διακεκριμένα άτομα του καλλιτεχνικού χώρου

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε», Κατερίνα Καινούργιου, προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα με αφορμή τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων από γνωστά άτομα του χώρου του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή τέθηκε το ζήτημα της καταγγελίας του τότε 15χρονου αγοριού, το οποίο έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό σκηνοθέτη.

Η παρουσιάστρια, εξαρχής, τόνισε ότι πρόκειται για ένα σοκαριστικό θέμα, το οποίο την έχει κάνει να χάσει τον ύπνο της.

Το μήνυμα του αγοριού

Μάλιστα, παρακολουθήσαμε και το σχετικό ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος ήρθε σε επαφή με το τότε 15χρονο αγόρι. Μάλιστα, στον «αέρα» της εκπομπής ακούστηκαν και τα λόγια του αγοριού που δέχτηκε την επίθεση.

Ειδικότερα, το μήνυμά του ήταν το ακόλουθο: «Αν υπάρχουν ανήλικα θύματα, να ξέρουν ότι δεν φταίνε. Ασχέτως με τη σεξουαλική τους ταυτότητα, να πάνε στον εισαγγελέα. Δεν γίνεται δουλειά από την τηλεόραση και τα social. Οι καταγγελίες πρέπει να γίνονται επίσημα. Μόνο αγάπη δώστε στα παιδιά και συμπαρασταθείτε μας. Το έχουμε ανάγκη. Δώστε το μήνυμα να μιλήσουν όσοι έχουν εμπειρία ως ανήλικοι».

Το απίστευτο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

 

Η παρουσιάστρια, ούσα εμφανώς συγκλονισμένη στο άκουσμα του συμβάντος, δεν άντεξε και ξέσπασε. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Με έχει πιάσει σφίξιμο στο στομάχι, έχω τάση για εμετό. Όλα αυτά τα θέματα αυτές τις μέρες δεν μπορώ να τα παρουσιάσω».

 

Και συνέχισε λέγοντας: «Δυσκολεύομαι, γιατί αυτοί οι άνθρωποι που κατηγορούνται τώρα, τόσα χρόνια έχουν το απίστευτο respect, περνάμε από δίπλα τους και μας φτύνουν. Είναι ένα συγκεκριμένο γκέτο, μια κλίκα, που τους έχουν θεοποιήσει οι πάντες και αυτοί κάνουν αυτά τα τέρατα σε ανήλικα παιδάκια».

 

Η παρουσιάστρια κατέληξε τονίζοντας πως «δεν είμαι γονιός, αλλά αν είχα την παραμικρή υποψία για κάτι τέτοιο, θα τον έπιανα με τα ίδια μου τα χέρια. Δεν μπορώ. Δεν το θέλω αυτό το θέμα».

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM