MasterChef: Σάρωσε τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα του

Μόνο ευχαριστημένη μπορεί να είναι η παραγωγή του MasterChef με τα νούμερα τηλεθέασης που έφερε στην πρεμιέρα του.

Το τηλεοπτικό κοινό υποδέχτηκε μετά χαράς το νέο κύκλο του MasterChef, γεγονός που φάνηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen για το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, η πρεμιέρα του νέου Masterchef σημείωσε το 40% στο δυναμικό κοινό και 33,4% στο γενικό σύνολο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου κάποια στιγμή η τηλεθέαση έφτασε μέχρι το 44,8% στο δυναμικό.

Οι αλλαγές του νέου κύκλου

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφεραν μερικές διαδικασίες που διαφοροποιούνται στον φετινό κύκλο.

Αρχικά, δεν θα υπάρχουν οι ομάδες, που μέχρι πρότινος διάλεγαν οι κριτές. Αντί αυτού οι κριτές θα προσπαθήσουν να γνωρίσουν τον κάθε παίκτη ξεχωριστά καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Παράλληλα, μια νέα σημαντική αλλαγή αφορά την είσοδο μέσα στο σπίτι του MasterChef. Έτσι οι παίκτες θα μπορούν να εξασφαλίσουν μία θέση στο σπίτι του MasterChef από μία και μόνο μαγειρική δοκιμασία, παίρνοντας τρία «ναι» από τους κριτές.

Ο πρώτος παίκτης που πέρασε στο σπίτι

Ο Κωνσταντίνος ήταν ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef με το πιάτο του. Το φαγητό που μαγείρεψε δεν ήταν μόνο νόστιμο, αλλά και ευπαρουσίαστο.

Το φαγητό άρεσε τόσο πολύ στον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος δήλωσε πως αν συνεχίσει να φτιάχνει τέτοια πιάτα θα έχει μια θέση στον τελικό.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM