Μπισμπίκης: «Αν δεν υπήρχαν οι Άγριες Μέλισσες, θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης»

Για τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στον καλλιτεχνικό χώρο λόγω της πανδημίας, μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης που πρωταγωνιστεί φέτος στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Μπισμπίκης που υποδύεται τον ρόλο του «Μάνου Βόσκαρη» στις «Άγριες Μέλισσες» ανέφερε στο περιοδικό Gala πως αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη σειρά θα είχε σοβαρό θέμα επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε: «Είναι χυδαία η συμπεριφορά της Πολιτείας απέναντι στους καλλιτέχνες από το πρώτο lockdown μέχρι σήμερα. Είναι σαν να μην υπάρχουμε και είναι δύσκολο πια να ακουστεί και η κραυγή με όλο αυτό που συμβαίνει με τα ΜΜΕ και τα social media, όπου ο καθένας βγαίνει και λέει τη γνώμη του και ξαφνικά οι φωνές διαιρούνται, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει σύμπνοια από πολλές ομάδες μαζί για να ακουστούν και δυνατά και καθαρά. Ειλικρινά, αν δεν υπήρχαν οι Άγριες Μέλισσες θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης αυτή τη στιγμή».

Μάλιστα, ο ηθοποιός ανέφερε πως ο μεγαλύτερος φόβος στη ζωή του είναι «να μην τρελαθώ. Να χάσω τα λογικά μου. Από μικρός το σκέφτομαι, γιατί πολλές φορές έφτανα τον εαυτό μου σε εξαντλητικές καταστάσεις και όταν έβλεπα το μυαλό μου να χάνεται, φοβόμουν. Δεν θα ήθελα να μου συμβεί ποτέ».

Σημειώνεται πως ο ρόλος του στις «Άγριες Μέλισσες» θα φέρει μεγάλες ανατροπές, καθώς θα είναι η αιτία που θα διαλυθεί ο αρραβώνας της Σοφούλας με τον Άγγελο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM