Ψάλτου για Φιλιππίδη: «Κάποια στιγμή άρχισε να με χτυπάει ανελέητα, δεν ξέρω πώς έβγαλα τη σκηνή»

Ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου μίλησε για την τραυματική εμπειρία του σε θεατρική παράσταση και για τα περιστατικά ξυλοδαρμού 

Ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega για τη συνεργασία που είχε στη θεατρική παράσταση «Φον Δημητράκης» με τον Πέτρο Φιλιππίδη και για την τραυματική εμπειρία που είχε, καθώς αναφέρθηκε σε περιστατικά ξυλοδαρμού κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Να σημειωθεί πως χθες μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου του, Γιώργου Γεραρή, ο οποίος και μίλησε για τα περιστατικά τα οποία έχει καταγγείλει ο Γιώργος Ψάλτου, δέχτηκε εξώδικο από τον Πέτρο Φιλιππίδη, ζητώντας να ανακαλέσει εντός τριών ημερών τα όσα δήλωσε. Ο Γιώργος Ψάλτου αποφάσισε να μιλήσει σήμερα, μετά την κίνηση αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχει να ανακαλέσει τίποτα ο κ. Γεραρής, πολύ δε περισσότερο εγώ. Υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων, είναι εννέα στο σύνολο, οι οποίοι έχουν την πρόθεση να μιλήσουν».

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως δήλωσε ο κ. Ψάλτου, αυτό που τον κινητοποίησε ήταν η καταγγελία της Ζέτας Δούκα, την οποία –όπως σημείωσε– δεν γνωρίζει προσωπικά. «Βλέποντας και ακούγοντάς την, ένιωσα ένα σφίξιμο στο στομάχι» και εκεί, όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, συνειδητοποίησε πως δεν έχει ξεπεράσει όσα έχει περάσει ο ίδιος.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Ψάλτου, την παραμονή της πρεμιέρας τού ανακοινώθηκε πως κατά τη διάρκεια της παράστασης θα υπάρχουν σκηνές με ξύλο, ενώ μάλιστα σημείωσε πως για τη δουλειά αυτή ο μισθός του ανερχόταν στα 480 ευρώ. «Από την επόμενη μέρα ξεκίνησε το μαρτύριο, όπου για τον πρώτο μήνα με ένα τηλέφωνο που υπήρχε με χτυπούσε σε δύο σημεία στον ώμο. Παράλληλα είχε ξεκινήσει και το χαστούκι (σ.σ. στη διάρκεια της παράστασης)», είπε. «Είχα αρχίσει να υποφέρω και να πονάω. Είχα πάει δύο φορές στα εφημερεύοντα νοσοκομεία, όπου και μου είπαν ότι είχα πάθει θλάση και είχε δημιουργηθεί φλεγμονή», τόνισε. Και πρόσθεσε: «Δεν ήθελα να πηγαίνω σ' αυτό που αγαπώ, πέρασα στιγμές που δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω».

Η παράσταση συνεχίστηκε και για δεύτερη χρονιά, με την κατάσταση να έχει ηρεμήσει σε έναν βαθμό, ώσπου περί τα τέλη της τρίτης παράτασης που είχε λάβει η παράσταση ο κ. Φιλιππίδης χτύπησε ανελέητα τον κ. Ψάλτου έξω από το καμαρίνι του, με αρκετούς συναδέλφους να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

«Ύστερα από ενάμιση μήνα κάποια στιγμή άρχισε να με χτυπάει ανελέητα, δεν ξέρω πώς έβγαλα τη σκηνή», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM