Survivor: Χαμός στην κόκκινη ομάδα – Ποιοι κερδίζουν στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας;

Εντάσεις για μια ακόμη φορά μεταξύ των παιχτών της κόκκινης ομάδας – Ποια ομάδα θα κερδίσει στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας και ποιος/α θα τεθεί υποψήφιος/α προς αποχώρηση;

Τα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης μας έχουν συνηθίσει σε αρκετές εντάσεις και οι κόντρες είναι άνευ προηγουμένου. Οι παίχτες και των δύο ομάδων βρίσκονται πραγματικά στο «κόκκινο» και η μια κατηγορία διαδέχεται την άλλη. Μάλιστα, όλα αυτά, την ώρα που οι κόντρες καλά κρατούν.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την κόκκινη ομάδα να χάνει στο αγώνισμα ασυλίας και οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού, όπου επικράτησαν φοβερά νεύρα... ξανά. Να σημειωθεί πως από την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία, οι κόκκινοι ανέδειξαν ως υποψήφια για αποχώρηση –για μια ακόμη εβδομάδα– την Ανθή Σαλαγκούδη.

Απόψε, αναμένεται να δούμε ένα ιδιαίτερα δύσκολο αγώνισμα, το οποίο όπως αναφέρεται πρόκειται να μετατρέψει και το αποψινό συμβούλιο του νησιού σε πραγματικό στίβο μάχης.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε»,

με το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου, η ομάδα που χάνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά είναι η κόκκινη και η ψηφοφορία θα προκαλέσει αίσθηση.

«Γίνεται χαμός στην κόκκινη ομάδα και υπάρχει ένα θρίλερ στην ψηφοφορία ανάμεσα σε Σοφία και Τριαντάφυλλο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πως η Σοφία Μαργαρίτη πρόκειται να βγει υποψήφια προς αποχώρηση από την ψηφοφορία των συμπαικτών της, και όχι ο «παπά-Ντάφυ» όπως υποστηρίζουν πολλοί.

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί:

Μένει να δούμε λοιπόν αν τα spoilers επιβεβαιωθούν και κάτω υπό ποιες συνθήκες θα πραγματοποιηθεί το αποψινό συμβούλιο στον Άγιο Δομίνικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM