Ταραμπάνκο για Κρεμλίδου: Η τύπισσα είναι θηρίο, 100 κιλά (vid)

Επέστρεψε η Κάτια στο παιχνίδι - Το αγώνισμα που έχασε από την Κρεμλίδου και το σχόλιο για τα κιλά της

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στο παιχνίδι μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Στο προχθεσινό επεισόδιο του Survivor, που ξεκίνησε στις 22.00 αντί στις 21.00 ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε την ομιλία τους προς Μαχητές και Διάσημους, καλωσορίζοντας την Κάτια Ταραμπάνκο πίσω στο παιχνίδι μετά το απρόοπτο που είχε με την υγεία της στο επεισόδιο της Κυριακής. Η ίδια μίλησε σε συμπαίκτες και αντιπάλους αναφορικά με την κατάστασή της υγείας της αλλά και την απόφασή της να μην αποχωρήσει από το Survivor:

“Νιώθω πολύ καλύτερα. Όσο ήμουν υπό την παρακολούθηση των γιατρών σκεφτόμουν μόνο δύο πράγματα. Πρώτον ότι έδωσα μία υπόσχεση όταν ήρθα εδώ ότι όταν ακούσω το καμπανάκι θα προσέξω πάρα πολύ την υγεία μου και θα επιστρέψω σπίτι. Ότι θα επιστρέψω στη μαμά και στον μπαμπά. Ταυτόχρονα σκεφτόμουν τις δύο τελευταίες ψηφοφορίες, όλον τον κόσμο ο οποίος δύο φορές με έβγαλε δημοφιλέστερη και το μόνο που έχω να πω είναι ότι “μαμά, μπαμπά θα γυρίσω στο δεύτερο καμπανάκι”. Χρωστάω στον κόσμο να παραμείνω στο παιχνίδι όσο μπορώ. Γι’ αυτό και είμαι εδώ αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου”.

 

“Η τύπισσα είναι 100 κιλά”

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι εμφανώς πιο αδύνατη από την Έλενα Κρεμλίδου, οπότε σε αυτό το αγώνισμα δεν είχε το πλεονέκτημα, κάτι που παρατήρησε και είπε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. Οι μαχητές κέρδιζαν 7 - 1 με την Κρεμλίδου να χαρίζει το 8-1 στην ομάδα της. Μετά από το σχεδόν 10λεπτο αγώνισμα, η Κάτια αφού ηττήθηκε, έπεσε στο έδαφος και οι συμπαίκτες της έτρεξαν κοντά της. Αφού σηκώθηκε, είπε για την Έλενα: “Η τύπισσα είναι 100 κιλά. Είναι θηρίο”, με τους συμπαίκτες της να συμφωνούν καθώς μάλλον περίμεναν πως δεν θα τα καταφέρει σε αυτή τη μονομαχία.

Το αγώνισμα Κάτιας - Έλεναςhttps://www.youtube.com/watch?v=5rwJsAfA1l0&ab_channel=TlifeVideo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM