Νικόλας Αγγελής: «Ήρθε η ώρα να χάσετε τον ύπνο σας από τα ουρλιαχτά μας»

Ο Νικόλας Αγγελής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook παίρνει ξεκάθαρη θέση απέναντι σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από τον γνωστό καθηγητή, σκηνοθέτη, ηθοποιό

– «Σιχαίνομαι πραγματικά και έχω τρομερή οργή»

Ο ηθοποιός Νικόλας Αγγελής με μια μακροσκελή και πέρα για πέρα οργισμένη ανάρτηση μιλά για όλα όσα ακούγονται στον καλλιτεχνικό χώρο, και ειδικότερα παίρνει θέση για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικων αγοριών από τον διακεκριμένο ηθοποιό, σκηνοθέτη και δάσκαλο.

Ο Νικόλας Αγγελής πήρε το θάρρος, βρήκε το απαιτούμενο κουράγιο και έγραψε όλα εκείνα που ουρλιάζουν μέσα μας εδώ και μέρες, από τότε που βγήκαν όλα στη φόρα, και δεν έχουμε τη δύναμη ούτε να ψελλίσουμε για όλα αυτά τα φρικτά που ακούγονται. Και μόνο στην ιδέα ότι αληθεύουν χάνουμε το μυαλό μας... και την πίστη μας στον ίδιο τον άνθρωπο.

Γιατί δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το πόσο έκφυλος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος και πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί τη θέση και το όνομά του, ώστε να κάνει πράξη τις «ορέξεις» του ανενόχλητος και με περίσσιο θράσος. Μέχρι και σήμερα. Και ακόμα και σήμερα προσπαθούν να τον «καλύψουν» με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Θέλοντας ή μη. Αλλά όχι για πολύ ακόμα.

Ο Νικόλας Αγγελής με αυτή του την ανάρτηση εκφράζει την οργή όλων μας και δίνει μια απάντηση, ότι πλέον δεν θα υπάρξει ξανά σιωπή, από κανέναν και για κανέναν, γιατί «τα θύματα είναι αδέλφια μας, κόρες μας, γιοι μας και παιδιά μας, η φωνή τους είναι φωνή μας».

Όσα έγραψε ο ηθοποιός

Ο ηθοποιός έγραψε σ'ε αυτό το μακροσκελές κείμενο: «Ένας παιδοβιαστής και βασανιστής βρίσκεται εκεί έξω ελεύθερος, ενώ εδώ και βδομάδες εμάς έχει στρίψει το έντερό μας με τις καταγγελίες που έρχονται στο φως γι' αυτή τη μύξα που έχει για πρόσωπο. Χτες άκουσα τον Βασίλη στην εκπομπή της Μελέτη να περιγράφει πώς τον αποπλάνησε στα 15 του ο σκηνοθέτης/ηθοποιός/δάσκαλος σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, πώς τον πήγε σπίτι του, πώς τον βίασε, πώς προσπαθούσε να τον μυήσει σε ομαδικά όργια με άλλα ανήλικα παιδιά, μαθητές του παιδοβιαστή στα σχολεία που δίδασκε. Πώς τον πήγαινε στο γήπεδο και του έλεγε "δες, είμαστε τώρα σαν πατέρας και γιος που ήρθαν να δουν μπάλα", πώς του διέλυσε το μικρό, παιδικό του κεφάλι φυτεύοντας μέσα στο ανήλικο παιδί όλη την αρρώστια που κουβάλαγε. Έμαθα χτες ότι ο παιδοβιαστής έμενε στην ίδια πολυκατοικία με τη μαμά του, η οποία ήξερε ότι ο γιος της έφερνε στο σπίτι του ανήλικα παιδιά και απ' ό,τι φαίνεται ήταν το μείζον πρόβλημα της οικογένειας, μιας και ο βιαστής δασκάλευε τον Βασίλη τι να πει σε περίπτωση που θα έπεφτε πάνω στη γριά. Έκανε το ανήλικο παιδί συνένοχο. Αυτός ο βουτυρομπεμπές που φοβόταν τη μαμά του πέρναγε μεταλλικές μπάρες στον κώλο παιδιών που βίαζε, ενώ ένα ολόκληρο σύστημα τον κάλυπτε και τον καλύπτει. Απ' την οικογένειά του και τους διευθυντές στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια που δίδασκε μέχρι τη σημερινή κυβέρνηση αλλά και την κυβέρνηση του 2012, που τον κάλυψε όταν βρέθηκε το όνομά του σε καταγγελίες για παιδεραστικό κύκλωμα. Σιχαίνομαι πραγματικά και έχω τρομερή οργή. Οργή για το κράτος συνένοχο/συνεργό, οργή για τους φίλους αυτού του μούλου που τολμάνε να βγαίνουν στα σόσιαλ και να παίρνουν ίσες αποστάσεις μεταξύ θυμάτων και θυτών, οργή για τον ίδιο που έχει το θράσος να απειλεί με μηνύσεις και να κάνει απειλητικά τηλεφωνήματα στα θύματα. Και ξέρετε κάτι; Το κράτος και η σημερινή κυβέρνηση έχει δώσει χώρο και υποστηρίζει αυτό του το θράσος. Όταν εδώ και βδομάδες έχουν έρθει στο φως φρικιαστικές καταγγελίες που τον φωτογραφίζουν και το κράτος δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ, είναι σαν να λέει στα θύματα δεν έχετε φωνή και δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτα. Όμως σας έχω νέα βρωμιάρηδες, τα θύματα είναι αδέλφια μας, κόρες μας, γιοι μας και παιδιά μας, η φωνή τους είναι φωνή μας και ήρθε η ώρα να χάσετε τον ύπνο σας απ' τα ουρλιαχτά μας».

Δείτε την ανάρτηση του Νικόλα Αγγελή:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM