Νικόλας Αγγελής: Το βιογραφικό του ταλαντούχου ηθοποιού

Ο Νικόλας Αγγελής ασχολείται αρκετά χρόνια με την υποκριτική και σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο λαμπρά παραδείγματα ηθοποιών της γενιάς του τόσο για το ταλέντο όσο και για το ήθος του

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Νίκος Αγγελής είναι ένα πρόσωπο άξιο λόγου τόσο για την υποκριτική του δεινότητα όσο και για την προσωπικότητα και το ήθος του.

Ο Νικόλας Αγγελής είναι ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Γεννήθηκε στην Αθήνα και το 2005 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Αρχή» της Νέλλης Καρρά, ενώ –όπως έχει εξομολογηθεί παλαιότερα ο ίδιος– από μικρός ήξερε ότι με αυτό ήθελε να ασχοληθεί.

Οι περισσότεροι από εμάς τον γνωρίσαμε –ή τον θυμόμαστε– μέσα από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική επιτυχία «Άγρια παιδιά» ως Νίκο, μαζί με τους Αντίνοο Αλμπάνη, Σταύρο Σβήγκο και Μιχάλη Οικονόμου.

Ωστόσο, το ταλέντο του δεν έμεινε εκεί, μιας και έχει παίξει και στον κινηματογράφο –στις ταινίες «Ο γιος του φύλακα», «Ο θάνατος που ονειρεύτηκα», «Η αγάπη έρχεται στο τέλος»–, ενώ έχει συμμετάσχει και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

Νικόλας Αγγελής

Η πορεία του στο θέατρο

Αξιοζήλευτα δείγματα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι εξής παραστάσεις:

  • «Πλαστελίνη» (2007)
  • «Wolfgang» (2008)
  • «Ο χρυσός δράκος» (2010)
  • «O Σέρλοκ Χολμς και το σκυλί των Μπάσκερβιλ» (2013)
  • «Φιλουμένα» (2015)
  • «Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα» (2016)
  • «Grease» (2017)
  • «Το χέρι του Γιάνος» (2017)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νικόλας Αγγελής (@nikolasangelis)

Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και μέσα από τα social media, πέρα από τη δουλειά του και την επαφή με το κοινό, εκφράζει τις δικές του σκέψεις και ανησυχίες, παίρνοντας θέση σε όσα τον –και μας– απασχολούν, αποδεικνύοντας περίτρανα τη δυναμική του και ως άνθρωπος. Γι' αυτό του αξίζει ένα «μπράβο» παραπάνω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM