Μιμή Ντενίση: Δίνει και εκείνη τον Κιμούλη

Καθόλου έκπληκτη δεν έμεινε η Μιμή Ντενίση στο άκουσμα πως η Ζέτα Δούκα έχει δεχθεί σωματική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη.

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα του εργασιακού εκφοβισμού που φαίνεται να προέρχεται από τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ίδια ανέφερε συγκεκριμένα: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι άνθρωποι είναι οι αγαπημένοι των ηθοποιών και ποιοι είναι οι δύσκολοι. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας δύσκολος θιασάρχης. Εγώ προσωπικά έχω μια καλή σχέση με τον Γιώργο, δεν έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο, δεν ξέρω πώς λειτουργεί με τους συνεργάτες του. Ξέρω όμως τα κορίτσια… Δεν πιστεύω ότι καμία γυναίκα βγαίνει και λέει ψέματα που θίγουν και την ίδια. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη ότι δεν φέρεται καλά στους ηθοποιούς. Ξέρω ποιοι είναι αυτοί.

Η Κατερίνα Γερονικολού μου είχε πει ότι της χρωστούσε και χρήματα από την παράσταση.

Πιο ψηλά θα έπρεπε να είναι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Κιμούλης, θα έπρεπε να έχει ένα τεράστιο κοινό. Δεν το έχει. Για ό,τι έχει κάνει πρέπει να ζητήσει συγγνώμη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM