Η Ντόρα Μακρυγιάννη αποκάλυψε ότι έχει κακοποιηθεί από πρώην σύντροφό της

Η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη προχώρησε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, αποκαλύπτοντας πως έχει πέσει θύμα ψυχολογικής αλλά και σωματικής βίας

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, με αφετηρία τη σωρεία καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση/παρενόχληση και λεκτική/σωματική βία στον χώρο του θεάματος. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει πέσει θύμα ψυχολογικής και σωματικής βίας, όχι από άτομο του χώρου, αλλά από πρώην σύντροφό της.

«Αρρώστησα και κάποια στιγμή είπα ότι δεν μπορεί η ζωή μου να είναι έτσι από εδώ και πέρα»

Πιο συγκεκριμένα. αποκάλυψε ότι έχει πέσει και η ίδια θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφό της, ο οποίος της ασκούσε ψυχολογική αλλά και σωματική βία. Είπε χαρακτηριστικά: «Αρρώστησα. Αρρώστησα και κάποια στιγμή είπα ότι δεν μπορεί η ζωή μου να είναι έτσι από εδώ και πέρα και ότι δεν μπορώ να ρίχνω τις ευθύνες συνέχεια πάνω μου, ότι "εγώ φταίω που συνέβη αυτό", ότι "αν συμπεριφερόμουν αλλιώς, μπορεί να μην είχε γίνει αυτό", γιατί πέφτεις σε αυτή τη διαδικασία».

«Τη βρήκα τη δύναμη τότε μόνη μου»

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος», συνέχισε λέγοντας: «Εκεί δεν είναι μόνο η σωματική βία που μπορεί να υπάρχει, είναι και η ψυχολογική βία». «Τη βρήκα τη δύναμη τότε μόνη μου και μετά απευθύνθηκα και σε κάποιον ειδικό», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, φυσικά, σχολίασε και τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός χαρακτήρισε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα «σοκαριστικά» και πως «σε κάνουν να πέφτεις από τα σύννεφα». Ειδικότερα, σημείωσε χαρακτηριστικά γι' αυτό το ζήτημα: «Εγώ δεν περίμενα πολλά από αυτά που έχουν ακουστεί».

Εξήγησε, μάλιστα, ότι υπήρχαν κάποιες φήμες στον χώρο, οι οποίες δεν μπορούν να συγκριθούν με τα όσα συγκλονιστικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, τόνισε πως η Ζέτα Δούκα μπορεί να έκανε την αρχή για τον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο, όπως διευκρίνισε, η κατάσταση είναι ίδια και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους και γι' αυτό ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Για τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη

Η ηθοποιός πήρε θέση και για τις επίμαχες δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη περί «άνδρα παλαιάς κοπής», λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει κάποια γυναίκα ή άνδρας που να μην ενοχλήθηκε από τη φράση αυτή.

«Γενικά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας, γιατί πίσω από αυτό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δώσει πολύ μόχθο και δουλειά για να μπορέσουν να αποκαλύψουν οτιδήποτε κρατάνε κρυφό τόσα χρόνια και να προχωρήσουν», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM