Γνωστός τραγουδιστής για Λιγνάδη: «Ανήλικα τον περίμεναν στις πρόβες για ώρες»

Γνωστός τραγουδιστής με τα αρχικά Γ.Χ αναφέρει στην κατάθεσή του πως ανήλικα παιδιά περίμεναν για ώρες τον Δημήτρη Λιγνάδη στις πρόβες θεατρικών παραστάσεων

Ο 48χρονος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης είχε συνεργαστεί σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις με τον Δημήτρη Λιγνάδη και στην ένορκη κατάθεσή του αναφέρει πως γνώρισε τον σκηνοθέτη το 1993 στο Εθνικό Θέατρο, ενώ ανήλικα άτομα τον συνόδευαν στις πρόβες.

Παράλληλα, δηλώνει πως ο Δημήτρης Λιγνάδης προσπάθησε να τον προσεγγίσει, ενώ την περίοδο 1999-2000 του ζήτησε να τον βοηθήσει στον θεατρικό όμιλο του Αρσακείου.

Εξωσχολικές σχέσεις στο Αρσάκειο

Εκεί παρατήρησε πως ο σκηνοθέτης διατηρούσε εξωσχολικές σχέσεις με τα ανήλικα παιδιά του Αρσακείου μετά τις διδακτικές ώρες του σχολείου.

«Ανήλικα παιδιά τον περίμεναν στις πρόβες»

«Δεν ήξερα κάτι συγκεκριμένο, απλά ακουγόταν πολύ έντονα ότι πράγματι είχε σχέσεις με ανήλικα παιδιά. Θυμάμαι συγκεκριμένα το 2002, όταν πήγαμε να τον δούμε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από ένα περιστατικό όπου είχε μαχαιρωθεί από άγνωστο στο σπίτι του, όλοι λέγαμε μεταξύ μας ότι αυτό πολύ πιθανόν να είχε γίνει από κάποιον αγανακτισμένο πατέρα κάποιου ανήλικου παιδιού που είχε σχέση.

Επιπλέον, θέλω να αναφέρω ότι στις πρόβες που κάναμε στα θεατρικά έργα που έπαιζε και σκηνοθετούσε και εγώ συμμετείχα ως μουσικοσυνθέτης, συχνά έβλεπα να συνοδεύει νεαρά παιδιά προφανώς ανήλικα, τα οποία κάθονταν στην πρόβα για ώρες και τον περίμεναν.

Μετά το περιστατικό με το μαχαίρωμα είχα αρχίσει να αλλάζω διάθεση απέναντι του γιατί με είχαν προβληματίσει όλα αυτά που έβλεπα, λαμβάνοντας υπ' όψιν και τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

«Ανήλικος περίπου 15-16 ετών είχε ερωτική σχέση με τον Λιγνάδη»

Το 2006 πολλές φορές μετά τις πρόβες φεύγαμε παρέα αρκετά άτομα μεταξύ των οποίων και ένα παιδί νεαρό το οποίο δεν το ήξερα αλλά στη συνέχεια έμαθα ότι ήταν ανήλικος περίπου 15-16 ετών και είχε ερωτική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τότε επειδή ένιωσα μεγάλο αποτροπιασμό αποφάσισα πλέον να απομακρυνθώ και να μην έχω καμία επαφή με τον Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι σήμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM