«ΕΠΙΚΌ grill stories»: Ένα ψητοπωλείο για καλοφαγάδες

Το «ΕΠΙΚΌ grill stories» δεν είναι απλά ένα ακόμη ψητοπωλείο στην «καρδιά» του Μπουρναζίου και θα καταλάβετε πολύ γρήγορα το γιατί. Και να το θυμηθείτε, δεν θα χάσετε!

Ο Γιάννης Στυλιανός, γνωστός επιχειρηματίας της Άνδρου, κάνει μια νέα επιχειρηματική κίνηση, αυτή τη φορά στην Αθήνα, έχοντας στο πλευρό του έναν παλιό μας γνώριμο από το «MasterChef», τον Σταμάτη Κωβαίο.

Σκοπός αυτού του «αχτύπητου» δίδυμου είναι να μεταφέρει τα ντόπια υλικά και τα χειροποίητα εδέσματα της Άνδρου στην Αθήνα.

Για να σας λύσω και την απορία, αν είστε και εσείς φανατικοί υποστηρικτές τόσο της Άνδρου, όσο και του καλού φαγητού, σίγουρα δε γίνεται να μην έχετε ακούσει το όνομα «Στυλιανός», το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα αξεπέραστα και φημισμένα «Σουβλάκια του Γαυρίου», που διαρκώς συγκεντρώνουν πολλούς θαμώνες που επιθυμούν να γευτούν το κάτι παραπάνω κατά την παραμονή τους στο νησί. 

© Facebook

Τα «Σουβλάκια του Γαυρίου» που εδρεύουν στο Γαύριο της Άνδρου, μαγεύουν κάθε καλοκαίρι –και όχι μόνο– τουρίστες και ντόπιους, και πλέον, αποτελούν ένα από τα must-visit γευστικά αξιοθέατα του νησιού. 

© Facebook

Με γνώμονα αυτό λοιπόν, ο κ. Στυλιανός, μαζί με τον Σταμάτη Κωβαίο, επιθυμούν να δώσουν αυτή τη μοναδική γευστική εμπειρία και στους κατοίκους της Αθήνας. Και μια δοκιμή δική σας θα τους επαληθεύσει και με το παραπάνω.  

© Facebook

Και τώρα το «ΕΠΙΚΌ grill stories» έρχεται να μας μαγέψει!

To «ΕΠΙΚΌ grill stories» στην «καρδιά» του Μπουρναζίου, στο καταπράσινο πάρκο της περιοχής, μας προσφέρει τις υπηρεσίες του με συνέπεια στην ποιότητα και την γεύση, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19.

Και είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί στις «αγκάλες» του με γαστρονομικούς θησαυρούς απευθείας από την Άνδρο με αγνά τοπικά προϊόντα, πάντα φρέσκα από μικρές φάρμες του νησιού.

Πέρα από τα must-try πιάτα, το φιλικό και άνετο περιβάλλον του ψητοπωλείου θα σας κερδίσει.

Το παραδοσιακό ψητοπωλείο «ΕΠΙΚΌ grill stories» ήρθε για να μας προσφέρει μοναδικές σαλάτες με γευστικά και αγνά υλικά και εξαιρετικής ποιότητας κρέατα ψημένα στη σχάρα και τη σούβλα.

Επομένως, τα χειροποίητα καλαμάκια, τα λαχταριστά κοκορέτσια, τα κοντοσούβλια και τα αξιοζήλευτα εξοχικά στοχεύουν να κατακτήσουν την καρδιά, το μυαλό και φυσικά το στομάχι σας.

© Instagram

Και πιστέψτε με, θα τα καταφέρουν, και με το παραπάνω. Και μετά θα θέλετε ξανά και ξανά, γιατί οι γευστικοί σας κάλυκες δε θα μπορούν να δεχτούν τίποτα λιγότερο μετά από αυτό το γευστικό πανδαιμόνιο. 

Μια δοκιμή θα σας πείσει και θα σας ανταμείψει στο έπακρον, γιατί το «ΕΠΙΚΌ grill stories» έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας με κυκλαδίτικο αέρα απ' την Άνδρο!

Κάνουμε λοιπόν «Check» στο «ΕΠΙΚΌ grill stories» και απολαμβάνουμε... υπεύθυνα!

Πού βρίσκεται; Παρασκευοπούλου 45, Περιστέρι (Μπουρνάζι)

Βρείτε το ψητοπωλείο «ΕΠΙΚΌ grill stories» στο Facebook και στο Instagram.

© Instagram
© Instagram