Κέρκυρα: 54χρονη πέταξε το σκυλάκι της απ' τον 3ο όροφο και πέθανε

Τραγική είδηση μάς έρχεται σήμερα απ' την Κέρκυρα. Μια 54χρονη γυναίκα συνελήφθη χθες το απόγευμα γιατί πέταξε το σκυλάκι της απ' το παράθυρο του σπιτιού της.

Όπως κατήγγειλε φίλος της και αναφέρει το σάιτ της ΕΡΤ, ο οποίος την φιλοξενούσε στο σπίτι του στην πόλη της Κέρκυρας, το σκυλάκι, ράτσας τεριέ, το έριξε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου και το ζωάκι έχασε τη ζωή του.

Οι λόγοι που το έκανε αυτό παραμένουν άγνωστοι, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων. Της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, ενώ η εισαγγελέας παρήγγειλε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και παρακολούθηση.

Εδώ να προσθέσουμε ότι στην Κέρκυρα ιδρύθηκε το πρώτο ψυχιατρείο στην Ελλάδα, κάτι που σαφώς αποδείκνυε το πόσο μπροστά ήταν σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας, Το ίδρυμα, για την ιστορία, έκλεισε πριν από μερικά χρόνια, καθώς κρίθηκε πως οι περιπτώσεις δεν ήταν τόσο σοβαρές ώστε οι ασθενείς να χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης. Το λουκέτο του, τέλος, προκάλεσε σάλο. Οι ντόπιοι διαμαρτύρονταν επί μακρόν, πλην όμως δεν εισακούστηκαν...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM