Σοκ! Θρίλερ με το θάνατο βρέφους στο «Παίδων» - Είχε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένα βρέφος στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Αναλυτικότερα, το βρέφος από τη Συρία διακομίστηκε από τον πατέρα του το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», με εγκεφαλίτιδα. Η αστυνομία ήδη διενεργεί προανάκριση σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του βρέφους, το οποίο έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι γονείς του παιδιού, υπήκοοι Συρίας, έχουν προσαχθεί, όπως και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους που έμενε μαζί τους σε διαμέρισμα στην περιοχή Ζωγράφου. Το διαμέρισμα ήταν μισθωμένο από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διενεργείται προανάκριση σχετικά με τις συνθήκες θανάτου βρέφους 11μηνών από τη Συρία, το οποίο διακομίστηκε με εγκεφαλίτιδα σήμερα το πρωί από τον πατέρα του στο Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει επιπλέον και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων».


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM