Συγκλονίζει η γιαγιά της Τοπαλούδη: «Εύχομαι άλλο παιδί να μην το πάθει» (vid)

Συγκλονίζει η γιαγιά της άτυχης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στο νησί της Ρόδο το Νοέμβριο του 2018.

Η γιαγιά της αδικοχαμένης κοπέλας μίλησε στις κάμερες για το γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένεια της και δεν μπόρεσε να κρύψει την πίκρα της για το τραγικό περιστατικό που συνέβη.

«Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, πώς βρέθηκαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι στον δρόμο της και της έκαναν τέτοιο κακό. Παναγία μου γιατί δεν το προστάτεψες το κορίτσι μας, γιατί έδωσες τέτοιο κακό στους γονείς της» δήλωσε η κυρία Ελένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ενώ συμπλήρωσε:  «Μακάρι να ήμουν πουλάκι να τους παρηγορούσα στην Αθήνα που τους έβλεπα από την τηλεόραση. Η Κούλα έλεγε για να ξεσπάσει, ο Γιάννης τα κρατάει όλα μέσα του. Μεγάλο το βάσανο της μάνας. Εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να είμαι δίπλα τους. Να μην αξιώσει κανέναν γονιό, καμιά γιαγιά, κανέναν παππού τέτοιο κακό»

«Κάπως ξελάφρωσα. Ένιωσα ότι η ψυχούλα της Ελένης γαλήνεψε, ηρέμησε το πουλάκι μου», συνέχισε.

«Εύχομαι να είναι η τελευταία, άλλο παιδί να μην το πάθει» είπε και συμπλήρωσε: «Μου έλεγε να πάω όταν πάρει πτυχίο. Ερχόταν εδώ μας αγκάλιαζε, μας φιλούσε. Η Ελένη έγινε η Ελένη της Ελλάδος. Σε όλα τα σπίτια μέσα είναι. Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση και την αγάπη που μας δείξατε. Μάθαμε τα παιδιά μας να μην έχουν ζήλια και κακία, πως μας ήρθε αυτό. Ο Γιάννης είναι καλό παιδί αλλά πως του έδωσες Παναγία μου αυτό το κακό; Πληγώθηκε πάρα πολύ»

Δείτε τις δηλώσεις της:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM