Ο πιο ασυνήθιστος επιβάτης στο ΜΕΤΡΟ! (pics)

Ο πιο ασυνήθιστος επιβάτης στο ΜΕΤΡΟ! (pics)


Στη γραμμή 3 στο ΜΕΤΡΟ, έκανε την εμφάνιση της μια ασυνήθιστη επιβάτης. Μια μικρή όμορφη γκρι γατούλα που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Πολλοί επιβάτες έμειναν έκπληκτοι, από τη θέα της γάτας. Στεκόταν ήρεμη και περίμενε υπομονετικά να αποβιβαστεί με την ιδιοκτήτρια της. Ο κόσμος που επέβαινε στο ίδιο βαγόνι έμοιαζε διχασμένος. Μερικοί το θεώρησαν όμορφο θέαμα και έβγαζαν φωτογραφίες με την «σταρ» του βαγονιού, ενώ μερικοί άλλοι αποδοκίμασαν αυτήν την πράξη της ιδιοκτήτριας. Η γατούλα ήταν δεμένη με ένα λεπτό σχοινάκι και κυκλοφορούσε σχεδόν ελεύθερη μέσα στο βαγόνι.

Κάποιοι δικαίως αποδοκίμασαν το γεγονός. Όπως γνωρίζουμε, δεν επιτρέπεται να μεταφέρεις ζώα στα περισσότερα ΜΜΜ. Πόσο μάλλον εάν κυκλοφορούν ελευθέρα. Αν είναι μέσα σε ειδικό κλουβάκι μεταφοράς ίσως και να μην υπάρξει κάποια ένσταση από άλλο επιβάτη. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων εάν κάποιος επιβάτης πάσχει από κάποια αλλεργία, γεγονός που το καθιστά επικίνδυνο να μεταφέρεις έτσι κάποιο ζώο.

Το ίδιο το ζώο δεν γνωρίζουμε πως βίωσε αυτή την εμπειρία. Πρόκειται για ένα βαγόνι. Δηλαδή για ένα κλειστό χώρο περιτριγυρισμένο από πολύ κόσμο. Πολλοί επιβάτες δεν παρατηρούν τι βρίσκετε στα ποδιά τους. Ως αποτέλεσμα κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τη γατούλα και να προκαλέσει τον τραυματισμό της!

Εμείς πιστεύουμε πως οι νόμοι για τα ζώα, έχουν βγει για κάποιο λόγο. Ίσως για την προστασία του ιδίου του ζώου και κάποιοι άλλοι για την προστασία και των δυο, ανθρώπων και ζωών! Φρόνιμο είναι λοιπόν να υπακούμε στους κανόνες-νόμους προκειμένου να διασφαλίσουμε τη δική μας ασφάλεια αλλά και των μικρών μας φίλων.