Χανιά: Καθηγητής «έφαγε» ξύλο από πατέρα μαθητή για τη μάσκα

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε σχολείο των Χανίων, όταν καθηγητής «έφαγε» ξύλο από πατέρα μαθητή του για τη μάσκα.

Ο εκπαιδευτικός έπεσε θύμα ξυλοδαρμό το πρωί της Δευτέρας (14.09.2020) κατά τον αγιασμό του σχολείου, όπου ο μαθητής μπήκε χωρίς τη μάσκα του.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Το θύμα μιλώντας για την επίθεση που δέχθηκε στο tlife, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δέχθηκα μια άδικη επίθεση, χωρίς, κανένα λόγο από έναν άνθρωπο που δεν γνώριζα. Εγώ σήμερα, ήρθα στο συγκεκριμένο σχολείο, μετά από πέντε χρόνια, που ήμουν σε απόσπαση. Δεν γνώριζα ούτε το παιδί, ούτε φυσικά τον πατέρα, πρώτη φορά τον είδα σήμερα.Σήμερα άνοιξε το σχολείο, είχαμε τον αγιασμό. Ο κύριος αυτός ήταν στην αυλή, δεν έπρεπε να είναι εκεί σύμφωνα με την νέα υπουργική απόφαση, ωστόσο ήταν μέσα με το παιδί,το οποίο δεν φορούσε μάσκα. Εγώ είδα το παιδί και είπα “σε παρακαλώ βάλε τη μάσκα σου,” δεν θα τη βάλω, μου απάντησε και τότε είπα ”σε παρακαλώ πέρασε έξω”.

Αμέσως μετά δέχθηκα φραστική επίθεση από τον γονέα και χειροδικία με τραύματα και μώλωπες στο πρόσωπο»

«Φώναζε και απειλούσε και συνέχισε να με χτυπάει. Θα δεις τι θα πάθεις, είσαι καθηγητής εσύ, μου έλεγε, δεν ντρέπεσαι λιγάκι..Λες και έκανα κάτι περίεργο ή παράνομο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM