Τρομερές προεκτάσεις γύρω από την υπόθεση του αυνανιστή φοιτητή!

Εκείνος εκσπερμάτωνε στην πλάτη της φοιτήτριας και οι φύλακες αδιαφορούσαν. Το ανεκδιήγητο περιστατικό που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έχει κι άλλες προεκτάσεις, καθώς δεν πρωταγωνίστηκαν μόνο ο φουντωμένος φοιτητής και η άτυχη κοπέλα που δέχθηκε το σπέρμα του στο σώμα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μάρτυρες που βρίσκονταν στη βιβλιοθήκη, την ώρα που ο δράστης ολοκλήρωσε την πράξη του, αναζητήθηκαν άμεσα από άλλους φοιτητές οι φύλακες που θα έπρεπε να βρίσκονται στο χώρο της βιβιλοθήκης, οι οποίοι ήταν εξαφανισμένοι.

Τελικά, τον κυνήγησαν άλλοι φοιτητές και τον παρέδωσαν στους φύλακες της κεντρικής πύλης και τότε εκείνος προσπάθησε να τους δωροδοκήσει, λέγοντας πως είναι ψυχικά ασθενής και πως δεν μπορούσε να ελέγξει την πράξη του. Οι φύλακες περισσότερο αδιαφόρησαν με την όλη κατάσταση, παρά ευαισθητοποιήθηκαν και έχει γίνει καταγγελεία από τους φοιτητές του ΑΠΘ για την εξοργιστική στάση τους.

Ο δράστης στη συνέχεια και ενώ προσπαθούσε να πλασάρει ένα προφίλ ψυχικά διαταραγμένου ανδρός, έδειξε να επικοινωνεί πλήρως με το περιβάλλον και απλά να ζητά την ελευθερία του, λέγοντας πως έκανε πλάκα...

Οι φοιτητές του ΑΠΘ καταγγέλλουν πως οι περισσότεροι φύλακες του Πανεπιστημίου κάνουν τα στραβά μάτια σε αντίστοιχα περιστατικά, όπως και στη διακίνηση ναρκωτικών που γίνεται μπροστά στα μάτια τους, γεγονός που αποδεικνύει πως η άρση του ασύλου δεν είναι από μόνη της σωτήρια για την πάταξη της εγκληματικότητας εντός των σχολών.