Ινδία: Μαϊμούδες «απήγαγαν» βρέφος 8 ημερών και πιθανόν το σκότωσαν

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία - Μαϊμούδες έκλεψαν μωρό και αργότερα βρέθηκε νεκρό

Ένα βρέφος ηλικίας μόλις 8 ημερών βρήκε τραγικό θάνατο, αφού «αγέλη» μαΐμούδων εισέβαλε στο σπίτι, το έκλεψε και λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρό σε ένα χαντάκι με νερό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της India Today, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στην πόλη Thanjavur του Ταμίλ Ναντού.

Σύμφωνα με τη μητέρα του νεογέννητου κοριτσιού, μαϊμούδες αφού αφαίρεσαν κεραμίδια από τη στέγη του σπιτιού, μπήκαν στο σπίτι και «απήγαναν» τα δίδυμα μωρά.  Όταν κατάλαβε τι συνέβη και άρχισε να κλαίει και να φωνάζει, οι γείτονες έσπευσαν να βοηθήσουν. Το ένα μωρό βρέθηκε στη στέγη του σπιτιού και το άλλο νεκρό σε ένα χαντάκι, ενώ η αστυνομία ξεκίνησε ήδη έρευνα.

Μαϊμούδες σκότωσαν 72χρονο

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που μαϊμούδες προβαίνουν σε δολοφονικές ενέργειες καθώς το 2018 μία συμμορία μαϊμούδων σκότωσε έναν ηλικιωμένο πετώντας του τούβλα στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, ο 72χρονος Dharampal Singh μάζευε ξύλα όταν ξαφνικά τα ζώα του επιτέθηκαν στην ινδική πολιτεία Ούταρ Πραντές. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής όπου και κατέληξε, μετά από σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος, σύμφωνα με τοπικά μέσα. «Οι μαϊμούδες του πέταξαν πάνω από 20 τούβλα» αναφέρει ο αδερφός του θύματος.

Αγέλη έκλεψε δείγματα αίματος ασθενών με κορονοϊό!

Επίσης, ακόμη ένα περιστατικό με επιθετικές μαϊμούδες συνέβη στην Ινδία. Τον περασμένο Μάιο μία αγέλη μαϊμούδων, επιτέθηκε σε έναν υπεύθυνο ιατρικού εργαστηρίου και του «έκλεψε» δείγματα αίματος ασθενών που είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον κορονοϊό!

«Οι μαϊμούδες άρπαξαν και κατόπιν διέφυγαν με τα δείγματα αίματος τεσσάρων ασθενών της COVID-19 που υποβάλλονται σε θεραπεία … είχε χρειασθεί να πάρουμε ξανά δείγματα αίματός τους», δήλωσε ο Δρ. Σ.Κ. Γκαργκ, ανώτερο στέλεχος της ιατρικής σχολής του Μεερούτ. Ωστόσο δεν έγινε ποτέ γνωστό αν οι μαϊμούδες έχυσαν τα δείγματα στους δρόμους της Ινδίας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM