Γιώργος Παπαγεωργίου: «Μπορεί να γίνω εντελώς βλάκας όσον αφορά μια σχέση»

«Σημείο συνάντησης» βρήκαν οι Γιώργος Παπαγεωργίου και Τζένη Θεωνά

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, γνωστός και για τη σχέση του με τη «Δρόσω» από τη δημοφιλή σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες –κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη–, και η Τζένη Θεωνά βρέθηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ «Σημείο συνάντησης».

Αρχικά, ο Γιώργος Παπαγεωργίου θέλησε να μιλήσει στην Τζένη Θεωνά για τον έρωτα, ενώ αποκάλυψε πως «ζει όλο το παραμύθι σε έναν έρωτα».

Επιπλέον, οι δύο ηθοποιοί συζήτησαν μεταξύ τους και για γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής τους, με εκείνον να αποκαλύπτει πώς είναι όταν μπαίνει σε μια σχέση.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Μπορεί να γίνω εντελώς βλάκας όσον αφορά το πόσο ρομαντικά μπορώ να μπω σε μια σχέση. Ζω το παραμύθι όλο, δεν κρατάω πισινές, δεν με ενδιαφέρει αν κάνω όλα αυτά που κάνω, μετά τα κοροϊδεύω. Τα κάνω όλα, μπαίνω σε αυτές και από εκεί και πέρα αν πληγωθούμε, πληγωθήκαμε. Μου αρέσει πολύ το κομμάτι του ρομαντισμού. Είμαι πολύ καλά τώρα!».

Image removed.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ρώτησε την Τζένη Θεωνά πώς είναι η ζωή για ένα ζευγάρι μετά την απόκτηση ενός παιδιού, με εκείνη να του απαντά ότι είναι… «μεταφυσικό». Να υπενθυμίσουμε πως το «έτερον ήμισυ» της Τζένης Θεωνά είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης, με τον οποίο έχουν μαζί έναν γιο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM