Στον ανακριτή ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων που κατηγορείται για ασέλγεια σε παιδιά

Μέχρι στιγμής σε βάρος του τραυματιοφορέα υπάρχουν έντεκα συνολικά καταθέσεις και μαρτυρίες που τον κατηγορούν για ασέλγειατου Γιώργου Σόμπολου

Στον 4ο ανακριτή των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων, έφτασε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί ο 61χρονος εργαζόμενος στο νοσοκομείο Παίδων ο οποίος κατηγορείται πως έχει ασελγήσει σε ανήλικα παιδιά.

Ο τραυματιοφορέας της καρδιολογικής μονάδας του νοσοκομείου Παίδων, ερευνάται έπειτα από καταθέσεις γιατρών και άλλων εργαζομένων του νοσοκομείου για το εαν ασέλγησε σε τουλάχιστον δύο παιδιά κατά τη διάρκεια της νάρκωσης.

Συνοδευόμενος από αστυνομικούς της Ασφάλειας πέρασε το κατώφλι του κτιρίου 9 των δικαστηρίων και οδηγήθηκε στο γραφείο του 4ου ανακριτή για να απολογηθεί.

Μέχρι στιγμής σε βάρος του υπάρχουν έντεκα συνολικά καταθέσεις και μαρτυρίες από γιατρούς, νοσηλευτές και άλλους εργαζόμενους του νοσοκομείου οι οποίοι τον κατηγορούν για ασέλγεια σε δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας έξι και οκτώ ετών.

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται. Έπειτα από εισαγγελική εντολή, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής στους Αμπελόκηπους όπου εκεί εντόπισαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχει συγκεντρώσει ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγούσε στα παιδιά ενώ αυτά βρίσκονταν σε κατάσταση αναισθησίας.

Ο τραυματιοφορέας κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων ασθενών κατάχρηση ανηλίκων ανίκανων να αντισταθούν κατάχρηση σε γενετήσιες πράξεις από εργαζόμενο στο νοσοκομείο και σε άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη.

τραυματιοφορέας

Σήμερα εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφασίσουν εαν ο κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί ή εαν θα αφαιρεί ελεύθερος εως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο 61χρονος είναι χωρισμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και επιμένει πως ο ίδιος ουδέποτε έχει πειράξει κανένα παιδί όσα χρόνια εργάζεται στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM