Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα καταγγελία από 23χρονο Ελληνοκύπριο

Νέα καταγγελία από 23χρονο Ελληνοκύπριο «καίει» τον Δημήτρη Λιγνάδη - Αναφέρει πως τον βίασε σε ηλικία 15 ετών

Άλλη μια καταγγελία εις βάρος του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη ήρθε στην επιφάνεια από έναν 23χρονο Ελληνοκύπριο, που δηλώνει πως ο σκηνοθέτης τον βίασε πριν από οκτώ χρόνια.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο Κύπρου», η καταγγελία του 23χρονου θα διαβιβαστεί στο Ειδικό Κλιμάκιο που έχει συσταθεί στο Αρχηγείο Αστυνομίας για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης.

Όσα αναφέρονται στην καταγγελία

Ο 23χρονος ανέφερε πως έπεσε θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη το 2013, όταν ο σκηνοθέτης είχε βρεθεί στην Κύπρο για μια παράσταση. Έκτοτε, ο νεαρός αντιμετωπίζει βαριές κρίσεις πανικού, ενώ οι γονείς του δεν γνωρίζουν την τραυματική εμπειρία που έχει βιώσει.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο νεαρός, στις 13 Φεβρουαρίου του 2013 πήγε στο θέατρο για να δει την παράσταση που σκηνοθετούσε ο Δημήτρης Λιγνάδης. Εκεί ο σκηνοθέτης άρχισε να τον κοιτάζει επίμονα και όταν τελείωσε η παράσταση ένιωσε ένα άγγιγμα στον ώμο.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης συστήθηκε στον 15χρονο, τότε, και του είπε ότι είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης. Έπειτα του πρότεινε να πάνε σε ένα πιο ήσυχο μέρος για να μιλήσουν. Οι δυο τους πήγαν σε έναν σκοτεινό χώρο, που είχε δοθεί στον σκηνοθέτη για τη διαμονή του.

Όπως ισχυρίζεται ο 23χρονος, ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται να του είπε ότι μπορεί να γίνει πολύ καλός ηθοποιός και ότι θα τον βοηθήσει να κάνει σημαντικές γνωριμίες. Παρ' όλα αυτά, η κατάσταση εκτροχιάστηκε, με τον γνωστό σκηνοθέτη να ζητάει από τον 15χρονο να του κάνει μασάζ, ενώ στη συνέχεια τον κακοποίησε σεξουαλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM