Τα «βουβάλια» συναντιούνται: Οι τέσσερις μεγάλοι στο ίδιο τραπέζι

Τα «βουβάλια» τελικά θα συναντηθούν

Οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών ομάδων, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ πιέστηκαν από τη FIFA

Όπως όλα δείχνουν, η συνάντηση του Big-4 με την πλευρά των FIFA και UEFA θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στην Αθήνα σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Οι Γιάννης Αλαφούζος, Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης, Ιβάν Σαββίδης θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα μιλήσουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ίσως παρευρεθεί και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Από εκεί αναμένεται να προκύψουν πολύ σημαντικές ειδήσεις για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό διότι το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά έχει σημαντικά προβλήματα αξιοπιστίας, ενώ φέτος η κατάσταση με τη διαιτησία και το… σπρώξιμο του ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι τρεις της Αττικής θα κάνουν ένα κοινό μέτωπο κατά του ΠΑΟΚ, καθώς παράλληλα τρέχει η υπόθεση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που αφορά στην καταγγελία του Ολυμπιακού για συνιδιοκτησία μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΟ Ξάνθης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ ΙNSTAGRAM