Παγκόσμιος Αστέρας Τσιτσιπάς! Κέρδισε το ΑTP Finals σε έναν συγκλονιστικό τελικό (video)

Είναι αλήθεια! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μία επική ανατροπή νίκησε 2-1 σετ τον Τιμ στον τελικό του ATP Finals και σε ηλικία 21 ετών κατέκτησε το μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα του.

Με μία παγκόσμιας κλάσης εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 6-7 (6), 6-2, 7-6 (4) τον Ντομινίκ Τιμ στον τελικό και κέρδισε το ATP Finals στο Λονδίνο, παρά το ότι έχασε το πρώτο σετ που θα μπορούσε να τον λυγίσει ψυχολογικά, καθώς ο αντίπαλός του είχε τρομερή παράδοση φέτος στα παιχνίδια των τριών σετ.

Όλα τα λεφτά το ξεκίνημα του Στέφανου στο δεύτερο σετ που ανάγκασε τον Τιμ από νωρίς να καταλάβει πως δεν έχει τύχη και όλα θα κριθούν στο τρίτο σετ. Αυτή η σκέψη δηλητηρίασε το μυαλό του Αυστριακού, ο οποίος ναι μεν άλλαξε τακτική στο τρίτο σετ, αλλά έκανε αρκετά αβίαστα λάθη σε αντίθεση με τον Στέφανο, που όσες φορές κι αν στράβωσε το ματς, κατάφερνε να επανέλθει!

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού σε ατομικό επίπεδ και θα ακολουθήσουν σίγουρα κι άλλες από τον Στέφανο που κερδίζει τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του, το πιο βαρύτιμο, ενώ ο τραπεζικός του λογαριασμός θα αυξηθεί κατά 1,3 εκ. ευρώ περίπου (Καθώς το μισό ποσό θα αποδοθεί στην εφορία).