Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί, τους δάγκωσε σκύλος εν ώρα καταδίωξης!

Απρόπτο εμπόδιο για δύο αστυνομικούς που επιχειρούσαν καταδίωξη τα ξημερώματα της Κυριακής και τελικά βρέθηκαν στο νοσοκομείο, όχι μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με τους δράστες, αλλά επειδή ένας περίεργος γείτονας άνοιξε την εξώπορτά του και βγήκε έξω μαινόμενος ο σκύλος του!

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, λίγο μετά τη 01.00 τα ξημερώματα, στο κέντρο της Άμεσης Δράσης έγινε μια κλήση για επεισόδιο σε σπίτι, όπου μετέβησαν αστυνομικοί για να ελέγξουν τι συνέβαινε.

Όταν έφτασαν όμως, είδαν τρεις Ρομά που προσπάθησαν να διαφύγουν με ΙΧ αυτοκίνητο και τους καταδίωξαν. Κάποια στιγμή οι τρεις φυγάδες εγκατέλειψαν το όχημα και όταν προσέγγισαν οι αστυνομικοί, ένας γείτονας άνοιξε την πόρτα της αυλής του, με αποτέλεσμα να βγει έξω ο σκύλος του, που δάγκωσε τους δύο αστυνομικούς.

Ταυτόχρονα, δύο άγνωστοι τους επιτέθηκαν με πέτρες και καδρόνια και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Οι τραυματίες διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Οι δύο από τους τρεις Ρομά συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.