Lockdown: Αυτά είναι τα πρόστιμα για το πάρτι στη Συγγρού

Παρά την επιβολή του δεύτερου ολικού lockdown, διοργανώθηκε πάρτι στη Λεωφόρο Συγγρού, με την αστυνομία να μοιράζει πρόστιμα.

Μια 24χρονη κοπέλα, που είναι υπεύθυνη κεντρικού ξενοδοχείου στην Αττική διοργάνωσε πάρτι στη Λεωφόρο Συγγρού με 30 άτομα. Η παρέμβαση των αστυνομικών αρχών ήταν άμεσα, καθώς επέβαλαν «τσουχτερά» πρόστιμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η ενημέρωση της αστυνομίας

Ένας πολίτης είδε στο διαδίκτυο πως θα γινόταν πάρτι σε ένα ξενοδοχείο στο Νέο Κόσμο και κάλεσε για να ενημερώσει τις αρχές.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/11) και ανεβαίνοντας στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, διαπίστωσαν πως γύρω στα 30 άτομα είχαν αγνοήσει το καθεστώς του lockdown.

Τα πρόστιμα

Στην νεαρή κοπέλα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, ενώ στους συμμετέχοντες επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Εναντίον της 24χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος από την Εισαγγελία που αφορά παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού (άρθρο 285 ΠΚ).

Η δίκη της κοπέλας θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου.

Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο πάρτι

Στο εν λόγω πάρτι συμμετείχαν και τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά να τοποθετείται μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Πρόκειται για τους παίκτες:  Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM