Θείος Γ. Καραϊβάζ: Η αγάπη του για τη δημοσιογραφία τον έστειλε στον τάφο

Το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Συγκινεί ο θείος του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος μίλησε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega για τον χαμό του ανιψιού του. «Δραστήριος από μικρός, αγαπητό παιδί σε όλο το χωριό. Χαμογελαστό παιδί. Μας στέρησαν αυτό το χαμόγελο. Αυτό το παιδί μάς το στέρησαν. Τον έχωσαν μέσα στο χώμα βαθιά για να μην τον ξαναδούμε ποτέ. Αναρωτιόμαστε: Για ποιο πράγμα, γιατί; Γιατί μας στέρησαν αυτό το παιδί; Θέλουμε, όσο πιο γρήγορα μπορούμε, να μάθουμε αυτό το γιατί. Γιατί τον σκοτώσανε. Αυτό μας τρώει» δήλωσε ο Νίκος Κομμάτογλου.

«Δεν μπορούσε να πληγώσει άνθρωπο ο Γιώργος, γι’ αυτό τον αγαπούσαν όλοι» πρόσθεσε. «Όμως από μικρός αγαπούσε πολύ και τα γράμματα. Ήθελε να διαβάζει. Μου έλεγε, όταν πήγαινε γυμνάσιο και ήταν στα ζώα του πατέρα του "θείε, θα φύγω και θα γίνω δημοσιογράφος". Του άρεσε αυτό το επάγγελμα. Και η αγάπη γι' αυτό το επάγγελμα τον έστειλε στον τάφο» πρόσθεσε συντετριμμένος ο θείος του Γιώργου Καραϊβάζ.

Δολοφονία Γ. Καραϊβάζ
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

«Ποτέ δεν μας μιλούσε για τη δουλειά του στην Αθήνα. Ποτέ δεν μιλούσε για την εργασία του. "Όλα είναι καλά" έλεγε» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Κομμάτογλου, η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ η αδελφή του πήγε χθες στο νοσοκομείο. «Είναι συγκλονισμένοι οι άνθρωποι. Η μία έχασε τον αδελφό της και η άλλη το παιδί της». «Στον γιο του, τον Δημήτρη, βλέπουμε το πρόσωπο του Γιώργου. Και τον αγαπάμε πάρα πολύ. Όπως επίσης και τη γυναίκα του Γιώργου» κατέληξε ο θείος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα