Τροχαίο Γαύδος - 40χρονος: «Καλύτερα να ζούσε αυτή και να κοιμόμουν εγώ μια για πάντα

τροχαίο Γαύδος
© protothema.gr

Ο 40χρονος που επέβαινε μαζί με την 28χρονη στο αυτοκίνητο μίλησε στην εκπομπή «T-Live» για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος στη Γαύδο,αλλά και για το πως βρέθηκαν στον γκρεμό.

Ο άνδρας πήρε πάνω του την ευθύνη του τροχαίου και ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς του νεαρού θύματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε:

«Βασικά ήταν δική μου αμέλεια, είχαμε παρκάρει σε εκείνο το σημείο για πολλές ώρες σε ένα μέρος που ήταν αμφιθεατρικό, αλλά είναι και γκρεμός από κάτω. Ξαφνικά άρχισε να τσουλάει το αυτοκίνητο και μας πήρε ο γκρεμός. Θυμάμαι ότι είχα βάλει το χειρόφρενο, γιατί με ενοχλούσε. Έβαλα μπρος το αμάξι για να φύγουμε και σε ένα δίλεπτο πήγε κάτω στον γκρεμό, πήγε 70-80 μέτρα. Το αμάξι έγινε σμπαράλια, την κοπελιά την έβγαλα, ήταν ζωντανήΕκεί κάτω δεν είχε σήμα. Τη σέρνω, τη βάζω στην άκρη, της λέω: “Πώς είσαι, πονάς;”, Μου λέει “πονάω στο πόδι”. Βγάζω ένα υπόστρωμα, την σκεπάζω. Πήγα επάνω για να έχει σήμα, αμέσως ήρθε ο γιατρός και ο πυροσβέστης στις 6. Το ελικόπτερο ήρθε από τις 10.30 και μετά.

Δεν μου αρέσει να ρίχνω ευθύνες, εγώ την έχω την ευθύνη. Τη σκαπούλαρα εγώ, η κοπελιά όμως… Αν είχε έρθει νωρίτερα το ελικόπτερο, θα την είχε γλιτώσει. Ήταν άγγελος, άγγελος. Φυσιογνωμικά γνωριζόμασταν από το 17, αλλά τους τελευταίους 3 μήνες ήρθαμε κοντά...Καλύτερα να ζούσε αυτή και να κοιμόμουν εγώ μια για πάντα. Αλήθεια το λέω. Να με συγχωρέσει η μάνα της, ο αδερφός της, αν μπορούνε, αλλιώς και πάλι το καταλαβαίνω»

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα