Αλεξανδρούπολη: Νεκρή μια 37χρονη μαζί με το αγέννητο παιδί της

γιατροί σε νοσοκομείο
© Unsplash/Natanael Melchor

Η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης είναι συγκλονισμένη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου μιας 37χρονης γυναίκας μαζί με το αγέννητο παιδί της. Η άτυχη γυναίκα, η οποία διένυε τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, απεβίωσε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Τι οδήγησε την 37χρονη εσπευσμένα στο νοσοκομείο;

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιστότοπος pameevro.gr, η 37χρονη γυναίκα διακομίστηκε το βράδυ της Τετάρτης 14/4 στο νοσοκομείο για να εξεταστεί, αφού δεν αισθανόταν καλά, γεγονός που την ανησύχησε, μιας και οι ενοχλήσεις γίνονταν ολοένα και πιο έντονες.

Ο σύζυγος της 37χρονης, όπως αναφέρεται, αποχώρησε από το νοσοκομείο αφού τη μετέφερε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΠΓΝΑ, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει επιβάλει η πανδημία του κορονοϊού.

Ξαφνικά «έφυγαν»

Το πρωί της Πέμπτης (15/4) ο άνδρας ενημερώθηκε πως η σύζυγός του και το αγέννητο μωρό τους είχαν πεθάνει. Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής τα ακριβή αίτια του θανάτου τους δεν έχουν εξακριβωθεί και μένει να διαπιστωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η σχετική ιατροδικαστική εξέταση από τους αρμόδιους.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα