Πατήσια - Έγκλημα με θύμα 91χρονο: Ληστεία μετά φόνου «βλέπουν» οι αστυνομικοί

Πατήσια σπίτι 91χρονου
Το σπίτι του 91χρονου στα Κάτω Πατήσια

Ληστεία μετά φόνου σημειώθηκε, πιθανότατα χθες Κυριακή, στα Κάτω Πατήσια, με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα. Το θύμα αναζήτησαν συγγενικά του πρόσωπα και τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο σπίτι του.

Ο χώρος ήταν ανακατωμένος - συρτάρια ανοιχτά, ντουλάπες ψαγμένες, πεταμένα ρούχα. Το σκηνικό είναι απολύτως ξεκάθαρο για τους αστυνομικούς, που αυτή τη στιγμή αναζητούν γενετικό υλικό ώστε να εντοπίσουν τα ίχνη του δράστη ή των δραστών. Ήδη έχουν ληφθεί βίντεο από γειτονικά σπίτια και καταστήματα με σκοπό να εντοπιστούν τα ίχνη των δραστών, ενώ συγγενικά πρόσωπα του 91χρονου έχουν δώσει ήδη κατάθεση στους αστυνομικούς.

αστυνομία
ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/ EUROKINISSI

Σημειώνεται πως στη γειτονιά όπου διέμενε ήταν γνωστό πως ο ηλικιωμένος άνδρας είχε αρκετά χρήματα μέσα στην οικία του, παρόλο που εξωτερικά το σπίτι ήταν απεριποίητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συγγενικά του πρόσωπα τον εντόπισαν δεμένο, φορώντας τα ρούχα του, ενώ ο ηλικιωμένος μόλις βράδιαζε φορούσε πιτζάμες, επομένως πιθανόν το έγκλημα να συνέβη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ακόμη, τον άτυχο 91χρονο φρόντιζε ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αγνοείται.