Λαγός: Ετοιμάζεται να το σκάσει στη Νορβηγία

O ακροδεξιός βουλευτής της νεοναζιστικής “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” εμφανίστηκε σήμερα στο κέντρο covid του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες και υποβλήθηκε σε τεστ, όπως όλοι όσοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν στο εξωτερικό, όπως αναφέρουν πληροφορίες τουTVXS από την ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου.

Ο Γιάννης Λαγός φέρεται να υπέβαλε έγγραφη δήλωση στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΕ ότι θα αναχωρήσει μεθαύριο, Τετάρτη, για τη Νορβηγία. Μία χώρα που δεν είναι μέλος της ΕΕ και έχει ισχυρό “ρεύμα” ακροδεξιών οργανώσεων…

Η Ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου ψηφίζει σήμερα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Λαγού που αναμένεται να εγκριθεί κατά μεγάλη πλειοψηφία. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί αύριο Τρίτη.

Ως νωρίς απόψε πάντως δεν είχε γίνει γνωστή μία επίσημη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, ούτε εάν έχει προβεί στις ανάλογες ενέργειες για να αποτρέψει την φυγάδευσή του στη Νορβηγία και να προχωρήσει στην σύλληψη και φυλάκισή του καθώς έχει καταδικαστεί για τον ηγετικό του ρόλο στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση.