Αιτωλοακαρνανία: Σήμερα η κηδεία της 30χρονης - Συγκλονίζει ο άνδρας της

30χρονη Μαρία και σύζυγος
© agriniopress.gr

Το τελευταίο αντίο πρόκειται να πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 30χρονη Μαρία, η οποία πέθανε ξαφνικά το Μεγάλο Σάββατο από μαζική πνευμονική εμβολή (απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας). Η κηδεία της νεαρής κοπέλας, η οποία ήταν έγκυος στον 6ο μήνα θα τελεστεί σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας Αιτωλοακαρνανίας.

Συντετριμμένος ο σύζυγός της 30χρονης Μαρίας

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιστότοπος agriniopress.gr, η 30χρονη γυναίκα υπέστη μαζική πνευμονική εμβολή (απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας) στο σπίτι της, όπου και εντοπίστηκε νεκρή από τον σύζυγο της.

Ο ίδιος, αδυνατεί να πιστέψει το βαρύ χτύπημα της μοίρας, παρά τα λόγια παρηγοριάς που δέχεται από όλους. Αυτό που συγκλονίζει, είναι το μήνυμα που έγραψε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, κάτω από την πιο πρόσφατη φωτογραφία της συζύγου του, στο προφίλ που διατηρούσε στο Facebook, μη δυνάμενος να δεχτεί την απώλεια.

 «Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα»

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Αστέρι μου έρχονται όλοι και μου λένε ζωή σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα. Μιλάω καρδιά μου στο κινητό θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου, πάρε με καρδιά μου, πάρε με σε ικετεύω να ξαναείμαστε μαζί».

«Είναι κάτι που δυστυχώς δεν προλαμβάνεται και η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζει. Ακόμη και σε νοσηλευόμενους ασθενείς είναι δύσκολο να παρασχεθεί βοήθεια, εξελίσσεται ραγδαία», είχε δηλώσει την Κυριακή του Πάσχα η ιατροδικαστής Βασιλική Τζιόλα αναφορικά με το θάνατο της 30χρονης Μαρίας.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα