Αιτωλοακαρνανία: Πέθανε η Δήμητρα Μηλιώνη μετά τη βάναυση ληστεία

Ληστεία Χαλκιόπουλο
karvasaras.gr

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι της σε άσχημη κατάσταση μετά την επίθεση, ενώ το άψυχο σώμα του συζύγου της, επίσης δεμένο και φιμωμένο, είχε βρεθεί σε κοντινή απόσταση από το κρεβάτι.

Σημειώνεται ότι η Δήμητρα Μηλιώνη, παρά την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν, είχε καταθέσει στους αστυνομικούς τι συνέβη, ενώ νοσηλεύτηκε για πάνω από έναν μήνα στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου. Σύμφωνα με το karvasaras.gr, το τελευταίο διάστημα η 85χρονη φιλοξενούνταν σε γηροκομείο, ενώ χθες άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Αγρινίου. 

Το χρονικό της βάναυσης ληστείας

Συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα στα μέσα Ιανουαρίου η είδηση για το φρικτό έγκλημα στο Χαλκιόπουλο Βάλτου, όπου ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε δεμένο εντός της οικίας του. Τα θύματα έφεραν μώλωπες και, δυστυχώς, ο 91χρονος Δημήτρης Μηλιώνης ήταν ήδη νεκρός.

Η 85χρονη σύζυγός του επέζησε της επίθεσης και νοσηλεύτηκε για ημέρες στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου, από την οποία πήρε εξιτήριο τον Φεβρουάριο. Μετά τη φονική επίθεση, η 85χρονη κατέθεσε στις Αρχές και υπέδειξε τους δράστες, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε συλλήψεις ανιψιού του ηλικιωμένου ζευγαριού και δύο γειτόνων, οι οποίοι είχαν προφυλακιστεί με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και της ανακρίτριας Αγρινίου, εν αναμονή αποτελεσμάτων των DNA, δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και ιατροδικαστικής εξέτασης.

Τέλη Μαρτίου έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα του DNA, ενώ νωρίτερα είχαν γίνει γνωστά και αυτά των δακτυλικών αποτυπωμάτων, όλα εκ των οποίων ήταν των θυμάτων και δεν ανήκαν στους κατηγορουμένους. Στις 14 Απριλίου, όπως αναμενόταν, κατατέθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου το αίτημα της υπεράσπισης των κατηγορουμένων για αποφυλάκισή τους. Το δράμα ολοκληρώθηκε χθες, 4 Μαΐου 2021, όταν άφησε την τελευταία της πνοή και η 85χρονη Δήμητρα Μηλιώνη.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα