Μακρακώμη: Κύμα συμπαράστασης για τον Αλέξανδρο - Στο πλευρό του ο ΠΑΣ Λαμία

Αλέξανδρος από την Μακρακώμη
Φωτογραφία: Tvstar.gr

Ο μικρός ήρωας από τη Μακρακώμη, Αλέξανδρος Μπογιαντζής, δίνει καθημερινά τη δική του μάχη, καθώς είναι ένα παιδί με σπαστική τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση. Ο Αλέξανδρος δεν έχει αυτόνομη βάδιση και τα τελευταία δύο χρόνια έχει κατακτήσει τη βάδιση με περιπατητήρα, ενώ φορά κηδεμόνες και στα δυο του πόδια.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι γονείς του έχουν απευθύνει έκκληση, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 75.000 ευρώ ώστε ο μικρός να μεταβεί στην Αμερική για να υποβληθεί σε διπλή επέμβαση στη σπονδυλική στήλη. Στο πλευρό του Αλέξανδρου βρίσκονται τόσο ο μητροπολίτης Συμεών όσο και η ομάδα ΠΑΣ Λαμία. 

Το πρωί της Κυριακής, μετά τη Θεία Λειτουργία, ο μητροπολίτης ζήτησε από τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην οικογένεια, ενώ ανακοίνωσε και σημαντική βοήθεια από την πλευρά της Μητρόπολης. Παράλληλα, ο Αλέξανδρος βρέθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Λαμίας με τον ΟΦΗ, με τον αρχηγό της ομάδας να τον έχει αγκαλιά στη σέντρα του γηπέδου.

Ο αρχηγός της Λαμία με τον μικρό Αλέξανδρο
Πηγή: lamiareport.gr

Τεράστια είναι η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση που έχει απευθύνει η οικογένεια ώστε ο 8χρονος να κάνει την επέμβαση και να μπορέσει να περπατήσει, έστω και με μπαστούνι.

Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε

Στην Εθνική Τράπεζα έχει ανοιχτεί λογαριασμός, όπου μπορείτε να υποβάλετε τη δική σας οικονομική ενίσχυση γι' αυτόν τον σκοπό: GR78 0110 3960 0000 3960 0966 012. Δικαιούχοι: Μπογιαντζής Αλέξανδρος του Ιωάννη, Μπογιαντζής Ιωάννης του Γεωργίου, Ρηγοπούλου Χριστίνα του Ιωάννη.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα