Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε μια 5χρονη στην Ηλεία

Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
© EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε περίπου στις 14.30 μεσημέρι της Δευτέρας στην Ηλεία, καθώς ένα κορίτσι μόλις 5 ετών παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και τελικά έχασε τη ζωή του.

εκαβ ασθενοφόρο
© patrisnews.com

Πιο συγκεκριμένα, το τραγικό αυτό δυστύχημα με θύμα την πεντάχρονη συνέβη στη διασταύρωση Μοσχονερίου (Λεχαινά) με την παλαιά ΕΟ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει ο ιστότοπος patrisnews.gr, το παιδί, φαίνεται πως διέφυγε της προσοχής των γονιών του, την ώρα που επέστρεφαν από αγροτικές εργασίες, και παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο.

Δεν τα κατάφερε όμως η πεντάχρονη Κλαούντια

Ο οδηγός, όπως αναφέρεται σταμάτησε αμέσως μετά το ατύχημα και παρά το γεγονός ότι το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα, και χωρίς να φέρει εξωτερικά τραύματα, στο Κ.Υ. Βάρδας, εκεί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Συνελήφθη ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τη μικρή

Η σορός του 5χρονου κοριτσιού διεκομίσθη στο νοσοκομείο Πατρών όπου και θα διενεργηθεί νεκροψία –νεκροτομή. Να σημειωθεί επίσης, πως ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Τέλος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ίδιο μέσο, η Κλαούντια ήταν μόλις 5,5 ετών και ζούσε με τον 7χρονο αδελφό της και τους γονείς της, που είχαν έρθει από την Αλβανία, στο Κουρτέσι για μια καλύτερη ζωή.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα