Eurovision 2021 - Στεφανία Λυμπερακάκη: Χώρισα, γιατί δεν έχω χρόνο

Στεφανία Λυμπερακάκη
Φωτογραφία: Instagram

Η τραγουδίστρια Στεφανία Λυμπερακάκη είναι φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ. Η νεαρή ερμηνεύτρια παραχώρησε συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά, όπου και μίλησε για την προσωπική της ζωή και για το όνειρό της να συμμετέχει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, βλέποντας πριν από χρόνια την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά.

«Όταν είδα τον Σάκη στη σκηνή της Eurovision με το “This is our night” είπα αυτό θέλω και εγώ. Είπα κατευθείαν “ναι” στην πρόταση για την Eurovision! Είδα τον Δημήτρη Κοντόπουλο στα MAD VMA πριν δύο χρόνια και του είπα ότι θέλω να συνεργαστούμε. Μετά από λίγο καιρό μου είπε να πάμε στον διαγωνισμό και είπα φυσικά ναι. Το 2016 πήγα στην Eurovision Junior. Τώρα είμαι 18 χρονών και κάτι. Ό,τι έμαθα στην Junior θα τα πάρω μαζί μου και στο Ρότερνταμ. Τώρα νιώθω περισσότερη ασφάλεια. Μετά τον διαγωνισμό θα ήθελα να μείνω στην Αθήνα και να τραγουδάω στα ελληνικά» ανέφερε αρχικά η Στεφανία Λυμπεράκη.

Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε στον Θέμη Γεωργαντά πως χώρισε τον σύντροφό της, διότι λόγω της συμμετοχής της στο διαγωνισμό δεν έχει χρόνο. «Είχα αγόρι, δεν έχω πια. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια, ήταν τραγουδιστής σε ένα boy band. Δεν έχω χρόνο αυτή την περίοδο να κάνω τίποτα, για αυτό χώρισα. Θέλω να σκίσω για την Ελλάδα. Του είπα τέλος…».

«Ακόμα και όταν πάω για ψώνια, πηγαίνω με τακούνια»

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη και στο περιοδικό ΟΚ, όπου και μίλησε για τη συμμετοχή της και τους στόχους της για το φετινό διαγωνισμό.  «Είμαι ενθουσιασμένη. Ήταν τόσο μεγάλο το όνειρό μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision, που τώρα που συμβαίνει αναρωτιέμαι αν αυτό που ζω είναι αληθινό. Ανυπομονώ να ανέβω στη σκηνή και να τα δώσω όλα. Αυτό που αγχώνει περισσότερο είναι τα τακούνια μου. Ακόμα και όταν πάω για ψώνια, πηγαίνω με τακούνια, γιατί θέλω να τα συνηθίσω», λέει η Στεφανία.

Όσο για το τι την έχει δυσκολέψει περισσότερο όλο αυτό το διάστημα που προετοιμάζεται για τον διαγωνισμό τραγουδιού; Η νεαρή αποκαλύπτει πως ήταν «η ελληνική γλώσσα». Η ίδια αν και κατάγεται από την Ελλάδα έχει μεγαλώσει στην Ολλανδία. «Παρόλο που έκανα μαθήματα, δυσκολεύομαι ακόμα. Ειδικά τα άρθρα, τα κάνω συνεχώς λάθος. Μου λένε όλοι ότι έχω βελτιωθεί πολύ και ότι θα πρέπει να μιλάω χωρίς να σκέφτομαι αν πω και κάτι που δεν είναι σωστό, αλλά ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω πολύ καλύτερα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα